خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با انار

آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با انار

تاریخ انتشار : 12 شهریور 1396 - 7:15

آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با انار

سالاد تبوله , طرز تهیه سالاد تبوله , دستور سالاد تبوله , درست کردن سالاد تبوله

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم سالاد تبوله

بلغور گندم :•: یک و 1/4 پیمانه

تره فرنگی :•: یک عدد

فلفل قرمز کوچک :•: یک عدد

ساقه کرفس :•: یک عدد

روغن زیتون :•: 2 قاشق سوپخوری

پوست لیموترش :•: 2 عدد

آب لیموترش :•: 2 عدد

پیازچه :•: 8 عدد

نعنا تازه :•: 6 قاشق سوپخوری

جعفری تازه :•: 6 قاشق سوپخوری

انار :•: یک عدد

نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم

سالاد کلم سفید,طرز تهیه سالاد کلم سفید,دستور سالاد کلم سفید,درست کردن سالاد کلم سفید

سالاد تبوله با انار , سالاد تبوله لبنانی , سالاد تبوله عربی , سالاد تبوله یونانی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه سالاد تبوله

برای تهیه سالاد تبوله که یک سالاد معروف عربی میباشد ابتدا بلغور گندم را در در کاسه ای از آب جوش بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت آنرا کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد.

سپس آن را آبکش بریزید ، با آب سرد بشویید و بگذارید آب اضافه آن خارج شود. نعنا و جعفری و پیازچه را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و قسمت سر تره فرنگی را پاک کنید و بشورید و همراه سبزیهای که بالا اشاره شد خرد کنید.

ساقه کرفس را نیز بشورید و تکان دهید تا آب در آن نباشد سپس روی تخته با چاقو برش دهید.انار را با چاقو نصف کنید و با پشت قاشق چای خوری ضربه های محکمی روی پوست انار بزنید تا دانه های آن بیرون بیاید.

در آخر تمام مواد خرد شده و انار و بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید و نمک و فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید روی آنها بپاشید و فلفل قرمز را ریز خرد کنید به مواد بیفزایید و پوست لیمو ترش ها را بگیرید

و رنده کنید و بعد آب آنها را بگیرید و روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بخورد تمام مواد سالادتون برود و 30 دقیقه بگذارید در یخچال بماند و سپس در کاسه ای شیشه ای بریزید و با نان یا کاهو نوش جان کنید.

ابتدا بلغور گندم را در در کاسه ای از آب جوش بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و بمدت 30 دقیقه الی 1 ساعت تامل کنید تا خوب خیس بخورد.سپس آن را در صافی آبکش کنید و بگذارید آب اضافه آن خارج شود.

نعنا و جعفری و پیازچه را پاک کنید و بشوریدو روی تخته با چاقو خرد کنید و قسمت سر تره فرنگی را پاک کنید و بشورید و همراه سبزیهای که بالا اشاره شد خرد کنید.

ساقه کرفس را نیز بشورید و تکان دهید تا آب در آن نباشد سپس روی تخته با چاقو برش دهید.انار را با چاقو نصف کنید و با پشت قاشق چای خوری ضربه های محکمی روی پوست انار بزنید تا دانه های آن بیرون بیاید.

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور درست کردن سالاد سزار

سالاد تبوله , طرز تهیه سالاد تبوله , دستور سالاد تبوله , درست کردن سالاد تبوله

در آخر تمام مواد خرد شده و انار و بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید و نمک و فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید روی آنها بپاشید و فلفل قرمز را ریز خرد کنید به مواد بیفزایید و پوست لیمو ترش ها را بگیرید و

رنده کنید و بعد آب آنها را بگیرید و روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بخورد تمام مواد سالادتون برود و 30 دقیقه بگذارید در یخچال بماند و سپس در کاسه ای شیشه ای بریزید و با نان یا کاهو نوش جان کنید.

برای تزیین سالاد تبوله می توانید ماننده سالاد انار از دانه های انار استفاده نمایید یا مانند سالاد الویه از دانه های خوراکی مثل ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید.

سالاد تن ماهی,طرز تهیه سالاد تن ماهی,دستور پخت سالاد تن ماهی,درست کردن سالاد تن ماهی

آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با انار

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم