خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

آش کشک,طرز تهیه آش کشک,دستور پخت آش کشک,درست کردن آش کشک

آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل

مواد لازم آش کشک

پیاز :•: یک عدد

سیر :•: 2 حبه

گوجه فرنگی :•: 2 پیمانه

فلفل :•: یک قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم

پیاز :•: یک عدد، رنده شه

رشته آشی :•: یک پیمانه

جعفری :•: 250 گرم

کشک :•: یک پیمانه

نعناع داغ :•: 2 قاشق غذاخوری

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک و بادمجان,دستور پخت کشک و بادمجان

آش کشک تهرانی,آش کشک تبریزی,آش کشک مازندرانی,آش کشک بدون گوشت,آش کشک شمالی,آش کشک نذری,آش کشک شیرازی,آش کشک خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل

طرز تهیه آش کشک

برای تهیه آش کشک ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید وبا گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک،فلفل اگر مایل هستید نیز روی گوشت بپاشید و خوب گوشت را ورز دهید و سپس  آنها را گرد کنید بشکل توپ یا قلقلی در بیاورید.

سپس در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد کرده(نگینی)را در آن تفت دهید و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همچنین گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز بیفزایید

و گوشت هایی را که بشکل قلقلی در آورده اید را آرام،یک به یک داخل مایع بگذارید و 2 تا 3 دقیقه بعد حدودا 4الی5 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد سپس رشته را اضافه کنید تا با گوشت قلقلی ها بجوشد وبپزد.

بعد از آنکه قلقلی ها پخت جعفری و کشک را نیز بریزید و هنگامی که مواد آش کشک مجددا جوشیدن و جا افتاد  ،در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را مانند آش رشته با نعناع داغ و تزیین کنید و نوش جان کنید.

در صورت تمایل می توانید گوشت را از مواد آش کشک حذف نمایید و بدون گوشت آش خود را تهیه نمایید.

آش جو با کشک , طرز تهیه آش جو , دستور پخت و مواد لازم آش جو سنتی

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.69 ( 13 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ