رمز موفقیت من در رسیدن به ثروت، سرکه بود
رمز موفقیت من در رسیدن به ثروت، سرکه بود
از کودکی، به دلیل وضعیت مالی پدرم دوست داشتم شغلی داشته باشم که بتوانم با آن خانواده ام را در پول غرق کنم تا اینکه در سن جوانی به توصیه یکی از دوستان وارد حوزه سرکه شدم و این آرزو را به واقعیت تبدیل کردم.

از کودکی، به دلیل وضعیت مالی پدرم دوست داشتم شغلی داشته باشم که بتوانم با آن خانواده ام را در پول غرق کنم تا اینکه در سن جوانی به توصیه یکی از دوستان وارد حوزه سرکه شدم و این آرزو را به واقعیت تبدیل کردم.

سرکه انگبین

سرکه انگبین

سرکه انگبین یک نوشیدنی خاص و پرطرفدار است که برخی آن را نوشیدنی شاهانه می نامند. سرکه انگبین از نوشیدنی‌های سنتی ایرانی‌ها بوده و از زمان‌های قدیم مورد توجه طبیبان قرار داشته است. برخی به سرکه انگبین سکنجبین نیز می گویند. برخی دیگر نیز معتقدند سکنجبین با سرکه انگبین فرق دارد! این تفاوت در منشأ شیرین‌کننده این شربت طبیعی و گوارا ایجاد شده است.

در گذشته همواره در ترکیبات سرکه انگبین از عسل استفاده می شده که در طی گذشت زمان به دلیل گران بودن عسل، برخی شکر را جایگزین عسل کرده اند.

سرکه شیرین

سرکه شیرین

کاربرد سرکه شیرین در زندگی ما به هزاران سال پیش برمی گردد، زمانی که بابلیان ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد از خرما، انجیر و آب جو آن را تولید می کردند و برای مصارف غذایی استفاده می کردند. امروزه اما تنوع آن افزایش یافته و هرکدام خواص و کاربردهای خود را دارد. اما واقعا سرکه چیست؟ سرکه یک محلول اسیدی است که با تخمیر اتانول توسط باکتری های استیک اسید تولید می شود. درصد اسید استیک موجود در آن حدود ۵ تا ۸% است، همچنین انواع دیگری از اسیدها مانند تارتاریک اسید و اسید سیتریک را نیز در آن می توان یافت در کشور ما از این ماده بیشتر برای تهیه مواد غذایی، ترشیجات و سالادها استفاده می شود.

سرکه را می توان به طور طبیعی در خانه تهیه کرد. برای این منظور از میوه هایی که کربوهیدرات بالایی دارند مانند انگور، سیب، خرما و.. استفاده می کنند و اجازه می دهند فرآیند تخمیر به آهستگی صورت بگیرد که ممکن است این عمل ماه ها و سال ها طول بکشد. در کارخانه ها اما از باکتری هایی که به تخمیر کمک می کنند استفاده کرده و آن را تولید می کنند.

سرکه عسل

سرکه عسل

سرکه عسل مانند سرکه معمولی حاوی اسید استیک است و تنها فرق آن این است که از عسل ساخته شده است. سرکه عسل خیلی معمول نیست و بیشترین انواع آن در بازارهای تجاری در ایتالیا، فرانسه، رومانی و اسپانیا عرضه می شوند.

درست کردن سرکه عسل دقیقاً قابل توجیه نیست و زمان می برد. بنابراین در صورت نیاز می توانیم آن را در فروشگاه های تخصصی پیدا کنید. اما ساخت آن یک چالش خوب برای یک فرد تولید کننده است.  اگر زنبوردار هستید حیف است که آن را درست نکنید زیرا علاوه بر طعم بی نظیر بسیار سالم است و با قیمت بالاتر به فروش می رسد. در ادامه مقاله در نشریه جهان شیمی فیزیک توضیحات بیشتری در این رابطه ارائه می گردد لطفا همراه ما باشید.

5/5 - (1 امتیاز)