طرز تهیه دلمه سنندجی+فیلم
طرز تهیه دلمه سنندجی+فیلم

دلمه سنندجی یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه سنتی است که در مراسم های خاص طبخ می شود.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، دلمه یکی از غذاهای پرطرف دار است که انواع آن توسط کدبانوهای ایرانی پخته می شود در این مقاله طرز تهیه دلمه سنندجی که از غذاهای سنتی این منطقه است را آموزش می دهیم. 
آموزش دلمه سنتی سنندجی توسط خانم منصوره سادات حسینیمواد اولیه:برگ چغندر ۵۰۰ گرمگوشت چرخکرده ۲۵۰ گرمبرنج ۱۰۰ گرمسبزی دلمه ۱۵۰ گرمپیاز ۲۰۰ گرمگوشت با استخوان ۵۰۰ گرمروغن ارده کنجد به مقدار لازمادویه (دارچین زیره زردچوبه نمک فلفل) به میزان لازمرب انار به میزان لازمطرز تهیه:ابتدا نیمی از پیاز‌ها رو با گوشت استخوان دار و دارچین وزردچوبه اجازه میدهیم تا پخته شود بعد در کناری برگ چغندر را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش ریخته بعد از صافی رد میکنیم برنج‌هارا به مدت یک ساعت خیس میکنیم وگوشت چرخ‌کرده را با پیاز تفت میدهیم بعد برج و سبزی وادویه‌ها را اضافه کرده و روی برگ چغندر میریزیم و بصورت بقچه تا میکنیم و داخل قابلمه میچینیم.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ شکم پر یا لونگی گیلانی +فیلم
وقتی تمام شد گوشت را که از قبل پخته بودیم را روی دلمه‌ها میگذاریم و آب گوشت را به قابلمه دلمه اضافه میکنیم و روی حرارت پایین میگذاریم تا آرام پخته شود در ضمن موقع سرو کمی رب انار روی دلمه‌ها میریزیم یا یک ظرف رب انار کنار دلمه‌ها میگذاریم.البته در سنندج بعداز پخت روی دلمه روغن یاکره محلی میریزند.
 
روش تهیه دلمه سنندجی توسط خانم حسینی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
منبع: سایت به خانه بر می‌گردیم