بهترین جایگزین زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان
بهترین جایگزین زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف خرما و کشمش بهترین جایگزین استفاده از زولبیا و بامیه در وعده افطاری است.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، دکتر”محمد حسیبی” در این رابطه افزود: با توجه به اینکه در ماه رمضان و در طول روز ۱۳ تا ۱۴ ساعت از منابع انرژی که در بدن داریم مصرف می‌کنیم و نزدیک به افطار ذخیره انرژی را از دست می‌دهیم به همین دلیل در ساعت افطار گرایش به مصرف مواد قندی داریم.وی اضافه کرد: به همین دلیل میل به خوردن شیرینی بویژه شیرینی‌های این ماه که همان زولببا و بامیه هستند، داریم.حسیبی ادامه داد: به دلیل اینکه در زمان افطار ولع خاصی داریم نسبت به مصرف شیرینی برای تامین انرژی، بهتر است از خوارکی‌هایی که شیرینی طبیعی دارند مانند خرما و کشمش استفاده شود.وی اضافه کرد: افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند، زیرا مصرف این شیرینی در وعده افطار سریعا قند خون را بالا می‌برد.
دکتر حسیبی گفت: کسانی هم که دچار ناراحتی صفرا و کبدو افزایش چربی هستند نیز مصرف این شیرینی چرب را محدود کنند. منبع: برنا