راهکارهای گرفتن تلخی بادمجان
راهکارهای گرفتن تلخی بادمجان

اگر تلخی بادمجان همیشه مزه غذاهایتان را بد می‌کند، با برخی از راهکار‌ها می توان آن را گرفت

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من. اگر بادمجان‌های خریداری شده شما مزه تلخی دارند، به چند روش گوناگون می‌توانید تلخی آن‌ها را برطرف کنید.فریز کردن بادمجانبادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند. آنگاه بادمجان‌های یخ زده را بیرون آورده و پس از اینکه یخشان آب شد، فشارشان دهید تا تلخی بادمجان‌ها همراه با آب اضافی درون آن بیرون بیاید.بیرون آوردن دانه‌های بادمجانیکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین شیوه‌ها برای گرفتن تلخی بادمجان، خارج کردن دانه‌های داخل گوشت آن است.گرفتن تلخی بادمجان با نمکبرای این کار، نخست بادمجان‌ها را پوست بکنید، سپس آن‌ها را به طور کامل یا برش زده به نمک آغشته کنید. پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را آبکشی کنید تا از این روش تلخی آن‌ها بیرون بیاید. آنگاه بادمجان‌ها را خشک کرده و برای تهیه غذا استفاده کنید.گرفتن تلخی بادمجان با آبلیموداخل یک کاسه بزرگ آب بریزید، آنگاه بادمجان‌هایی را که از قبل پوست گرفتید درون آن بگذارید. در قسمت بعد، ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری آبلیمو درون کاسه بریزید و بگذارید بادمجان‌ها حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون محلول آب و آبلیمو باقی بمانند. آنگاه بادمجان‌های را بیرون آورده و فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها بیرون رود و هم‌زمان تلخی‌شان برطرف شود.ترفند استفاده از نمک و آفتاب برای گرفتن تلخی بادمجاندر این روش ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید، از وسط برش داده و دو نیم کنید. اگر بادمجان‌ها دانه‌های زیادی داشتند، آن‌ها را خارج کنید. آنگاه داخل یک سینی یک لایه دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت دو ساعت زیر نور آفتاب بگذارید و سپس بادمجان‌ها را آبکشی کنید.
منبع: مشرق