خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

تبلیغات

آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : 20 تیر 1396 - 10:48

آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

خورشت قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه بادمجان جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم خورش قیمه بادمجان

گوشت گوسفند یا گوشت مرغ :•: 1کیلو

لپه :•: 4 قاشق غذا خوری

بادمجان قلمی :•: 8 عدد

گوجه فرنگی :•: 10 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری

غوره :•: به میزان لازم

پیاز :•: 1 عدد

روعن مایع گیاهی :•: به میزان لازم

دارچین :•:   به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه مجلسی با گوشت و مرغ

خورشت قیمه بادمجان با مرغ,طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت,دستور پخت خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه بادمجان جا افتاده و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان

قبل از هرکاری بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آبش برود و خشک شود. بهتر است بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود

در غیر اینصورت باید مدت طولانی تری باقی بماند تا خشک شود. خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخی آن باعث می شود در هنگام سرخ شدن کمتر روغن به خود بگیرد. سپس بادمجان ها را سرخ کنید.

پیاز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب می ریزیم، کمی روغن اضافه کرده و روی شعله متوسط سرخ می کنیم تا سبک شود.

پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را که به صورت تکه های درشت خرد شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این زمان نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوی عطر آنها بلند شود.

آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه مجلسی با گوشت و مرغ

خورشت قیمه بادمجان مجلسی,طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت,دستور پخت خورش بادمجان با گوشت قلقلی

خورش قیمه بادمجان مجلسی

وقتی گوشت تفت خورد، لپه پاک شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن در خورش بادمجان جلوگیری می کنیم.

رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کمی تفت بخورد و رنگ آن شفافتر شود. توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید چون مزه خورشت قیمه را تحت تاثیر قرار می دهد.

حال باید به مواد درون قابلمه آب اضافه کرد تا به آهستگی بپزند. در این مرحله 5 عدد از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی رنده شده به خورشت قیمه بادمجان غلظت بیشتر و طعمی عالی می دهد.

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه , طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

خورشت قیمه بادمجان مامی سایت,طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت,دستور پخت خورش بادمجان

دستور پخت خورشت بادمجان

شعله را زیاد می کنیم تا آب خورشت جوش بیاید، بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را می بندیم تا به آرامی گوشت و لپه بپزند. وقتی خورشت کامل پخت، نمک آن را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید باعث دیرپز شدن گوشت می شود.

در این مرحله خورشت کاملا آبدار است بادمجان های سرخ شده را به آرامی درون قابلمه می چینیم، گوجه های باقی مانده را دو نیم کرده و روی بادمجان ها چیده و در آخر غوره ها و پودر دارچین را روی آنها می پاشیم. غوره ترشی خورشت بادمجان شما را کنترل می کند و دارچین عطر آن را کامل می کند.

خورش قیمه سیب زمینی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,خورشت قیمه مجلسی

خورشت قیمه بادمجان رژیمی,طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه,دستور پخت خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

در این مرحله خورش بادمجان فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا بادمجان ها و گوجه ها پخته شوند و ترشی غوره وارد آب خورشت شود. حواستان باشد که بادمجان ها زیاده از حد نپزد وگرنه له می شود.

اگر از خورشت غلیظ خوشتان نمی آید، بادمجان های سرخ شده را در یک تابه چیده، گوجه های دونیم شده را روی آن بچینید و با اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل و آب بگذارید جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجان ها را در ظرف سرو چیده و خورشت را روی آن بریزید. خورشت بادمجان را با پلو نوش جان کنید.

معمولا برای تزیین این خورشت از بادمجان های ریز و سرخ شده استفاده می شود که می توانید با سلیقه خود کنار ظرف خورش بچینید.

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قرمز,دستور پخت خورش فسنجان با گوشت تکه ای

آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم