طرز تهیه نان پر شده دستوری عالی برای شام
طرز تهیه نان پر شده دستوری عالی برای شام

نان پر شده با گوشت دارای طعم بی نظیری است که طرفداران زیادی دارد و طرز تهیه آن را در مطلب زیر به شما آموزش داده ایم.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، نان پر شده با گوشت را می توانید در وعده غذایی سرو کنید و همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد .
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه نان پر شده:
۱ قرص نان
۵۰۰ گرم (۱ پوند) گوشت گاو چرخ کرده
برش‌های پنیر
برش‌های ژامبون
۱ پیاز کوچک، خرد شده
آرد سوخاری ۳۰ گرم (¼ فنجان)
۲ حبه سیر، خرد شده
sp قاشق چایخوری پاپریکا
نمک و فلفل
روش تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک، آرد سوخاری، فلفل و پاپریکا مخلوط کنید. قسمت بالای نان را برش دهید و پایین و بالا را خالی کنید. قسمت زیرین را با گوشت پر کنید، روی آن پنیر و ژامبون اضافه کنید، روی آن را با گوشت مانده و روی آن را با یک سرب نان بپوشانید. پنیر اضافی را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزید. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی