طرز پخت کیک ماست و انجیر
طرز پخت کیک ماست و انجیر

کیک انجیر یکی دیگر از کیک‌های میوه‌ای است که در آن به جای شیر از ماست استفاده می‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در ترکیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، کیکی خوشمزه را ایجاد می‌کند.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کیک انجیر و ماست علاوه بر خوشمزگی خیلی هم پر خاصیت است به خاطر انجیر و عسلی که در این کیک استفاده می شود.  مواد لازم برای تهیه کیک ماست و انجیر ۱۰ عدد انجیر متوسط (هر کدام را به ۸ قسمت تقسیم کنید)۳ قاشق سوپ‌خوری عسل۲۰ گرم یا یک پیمانه کره نرم‌شده۱۷۵ گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قندپوست رنده‌شده یک عدد لیموترشپوست رنده‌شده نصف پرتقال۴ عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)۲۲۵ گرم یا ۲ پیمانه آرد سفید گندمیک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودریک قاشق چای‌خوری سودا۲۵۰ میلی‌لیتر یا یک پیمانه ماستمقداری عسل برای براق کردن انجیر‌های پخته روی کیک
طرز تهیه:۱ – فر اجاق گاز را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ از قبل گرم کنید. قالب کیکی با قطر ۲۳ سانتی‌متر را آماده کنید، سپس کف و دیواره آن را بعد از چرب کردن با روغن مایع، با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید.حالا برش‌های انجیر را در کنار و همچنین روی هم در کف قالب بچینید و ۳ قاشق عسل را روی انجیر‌ها بریزید.۲ – کره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط کردن آن‌ها بکنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف کند. سپس کم‌کم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.۳ – مواد لازم خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس کمی از آن را به مخلوط کرمی اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس یک قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین کار را به نوبت تا زمانی تکرار کنید که مخلوط خشک و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.۴ – کاسه تمیزی آماده کنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌کن آن‌قدر بزنید تا پف کرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را یکی‌دو بار به آرامی انجام دهید. مایه کیک را روی انجیر‌ها بریزید و به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد
منبع: آکاایران