طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی بسیار خوشمزه و لذیذ به روش سفره خانه ای را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. مواد لازم برای تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی : گوشت (سردست) ۷۵۰ گرم […]
طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی
برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی بسیار خوشمزه و لذیذ به روش سفره خانه ای را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی : | |
گوشت (سردست) | ۷۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد |
لپه | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
لیمو عمانی | ۳ عدد |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران ساییده شده | به میزان لازم |
طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی :
آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه که طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری کنه این غذا در اکثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.
مقداری از دنبه یا کره را در تابه ای آب کنید و درون آن پیاز ها را سرخ کنید.
گوشت را نیز خرد کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا کاملا تغییر رنگ بدهد
و بعد لپه ها را به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهید
سپس ادویه را به مواد آبگوشت لپه اضافه کنید و مقدار کمی تفت دهید تا مزه خامی آنها گرفته شود
مقداری آبجوش به مواد آبگوشت اضافه کیند و اجازه تا خوب بپزد و جا بیوفتد
بعد از اینکه گوشت و سیب زمینی ها خوب پخته شدند ، لیمو عمانی ها را شسته و هسته گرفته و غذا اضافه کنید و صبر کنید آبگوشت شما جا بیفتد.
نکات مهم در تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی :
پخته شدن کامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما کاملا پخته است.
می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره بجای لیمو امانی استفاده کنید
سعی کنید برای سرخ کردن پیاز از دنبه استفاده کنید تا کره