خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

تاریخ انتشار : 17 خرداد 1396 - 12:21

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

سوپ گشنیز,طرز تهیه سوپ گشنیز,دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

مواد لازم برای سوپ گشنیز

« جو پوست کنده :: 270 گرم (یک پیمانه) »

« روغن :: یک قاشق سوپخوری »

« نمک :: به مقدار لازم »

« هویج نگینی :: 1/2 پیمانه »

« سیر رنده شده :: 2 حبه »

« آرد :: 2 قاشق سوپخوری »

« ماست سفت و کمی ترش :: یک کیلو »

« گشنیز ساطوری :: یک پیمانه »

« پودر فلفل قرمز :: 1/4 قاشق مرباخوری »

« آب مرغ :: 2 پیمانه »

« سیب زمینی :: یک عدد »

سوپ ورمیشل

سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با 4 الی 5 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریم

تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم

و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.

سوپ مرغ , طرز تهیه سوپ مرغ , دستور پخت سوپ مرغ

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم