خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی

تاریخ انتشار : 9 آذر 1396 - 12:19

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی

باقالی پلو با ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه,دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

دستور آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

  برنج ایرانی :•: 1 کیلو

  ماهیچه گوسفندی یا گوساله :•: 700 گرم

پیاز سرخ شده :•: 1 قاشق چایخوری

زعفران :•: 1 فنجان

روغن هسته انگور :•: 1 فنجان

نمک و فلفل :•: به میزان کافی

سیب زمینی :•: 2 عدد

شوید خشک :•:   5 قاشق غذاخوری

سیر :•: 6 حبه

باقالا سبز :•: 1/5 لیوان

استانبولی پلو,طرز تهیه استانبولی پلو,دستور پخت استانبولی پلو,درست کردن استانبولی پلو

باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی,باقالی پلو با ماهیچه گوساله,باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم,باقالی پلو با ماهیچه رستورانی,باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه,باقالی پلو با ماهیچه برای 6 نفر

دستور آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا برنج را با دقت پاک کنید ، سپس در قابلمه ای بریزید و روی آن آب و مقدار کمی نمک بپاشید و 1 الی 2 ساعت بگذارید در آب خیس بخورد. باقالا ها را پوست بگیرید

و بشورید و لپه هایش را با کارد از هم جدا کنید و نصف کنید و در کاسه ای از آب بگذارید30دقیقه خیس بخورد. ماهیچه ها خوب بشورید و پیازها را پوست بگیرید و بشورید وروی تخته بگذارید

و با چاقو نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن مایع بریزید و شعله را کم کنید تا روغن بمرور زمان داغ شود و پیاز را در آن بریزید و کمی تفت دهید وبگذارید تا طلایی شود

سپس ماهیچه ها را به پیاز اضافه کنید و نمک،فلفل به مقدار دلخواه روی ماهیچه ها بپاشید وحرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت ها بمدت 10دقیقه بپزد

و سپس گوشت را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد.حبه های سیر را پوست بگیرید و خرد کنید به مواد اضافه کنید.

پس از پخت دو طرف ماهیچه ها آب بحدی در تابه بریزید که روی ماهیچه ها را بگیرد و در تابه را بگذارید و بمدت 2الی 3ساعت با حرارت کم فرصت دهید

تا کاملا ماهیچه ها بپزند(اگر ماهیچه ها نرم شوند یعنی پخته اند)و آب آن به نصف لیوان رسیده باشد.

آب برنج را دور بریزید در قابلمه ای آب و نمک و کمی روغن بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب بجوش بیاید،سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و زیر حرارت را ملایم کنید

باقالی پلو با ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه,دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

تا برنج بحدی بپزد که وقتی فشار میدهید اطرافش نرم، اما مغز برنج خام باشد.2 الی3 دقیقه قبل از اینکه برنج به این حالت برسد باقالا ها را در صافی بریزید و به برنج در حال پخت اضافه کنید

و سپس برنج و  باقلاها را با هم آبکش کنید و شوید خشک را در آبکش با برنج و باقالی ها مخلوط کنید.برنج را زیر و رو کنید و شوید بریزید.

کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی یا هر نوع ته دیگی که دوست دارید بچینید و برنج باقال شوید را در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را زیاد کنید

تا درون قابلمه بخار کند،سپس زیر شعله را کم کنید و مخلوط  1 لیوان آب با روغن روی برنج بریزید ودر قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا بپزد.

زعفران سائیده شده را با 1 قاشق آب داغ مخلوط کنید و در کاسه ای مقداری برنج بریزید و زعفران با آب داغ را به آن اضافه کنید

و در زمان کشیدن در دیس برای تزیین برنج روی پلو بریزید و با ماهیچه نوش جان کنید. باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که هر کسی نمی تواند آنرا بخوبی تهیه کند.

اگر مو به مو این آموزش را ذنبال کنید مطئمن باشید یک باقالی پلو با ماهیچه فوق العاده خوشمزه در اخر خواهید داشت.

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم