خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1396 - 7:52

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه

مواد لازم کشک بادنجان

بادمجان :•: 6 عدد

پیاز :•: 4 عدد

نعناع :•: 2 قاشق غذاخوری

مغز گردو :•: ½ پیمانه

کشک :•: 1 پیمانه

روغن :•: به میزان لازم

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آش بادمجان ملایر,طرز تهیه آش بادمجان نهاوند,دستور پخت آش بادمجان بروجرد

کشک بادمجان کبابی,کشک بادمجان کبابی لقمه ای,ر خوشمزه,کشک بادمجان کبابی مجلسی

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک و بادمجان سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی با کارد نصف می کنیم سپس برای گرفتن تلخی بادمجان ها، آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم. بعد از خشک کردن بادمجان ها با یک پارچه تمیز آنها را در روغن سرخ می کنیم.

در حین سرخ شدن بادمجان، پیازها را پوست می کنیم و آنرا خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.

پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً 30 دقیقه می گذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

اگر بخواهیم کشک بادمجان کبابی تهیه کنیک باید در ابتدا بادمجان را کباب کنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت بگذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

سپس صبر می کنیم تا آب اضافه بادمجان ها جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و کشک بادمجان خوشمزه را با تزیین مناسب سرو می کنیم.

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی,حلیم بادمجان اصفهانی خوشمزه,حلیم بادمجان اصفهانی با برنج

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

نکاتی در مورد تهیه کشک و بادمجان

برای اینکه بادمجان ها روغن زیادی جذب نکنند ، بعد از آنکه پوستشان را گرفتیم 20 دقیقه انها را در آب یخ قرار می دهیم. به ازای هر لیتر آب یخ ، باید ۱ قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنیم.

برای اینکه غذایتان تلخ نشود و کیفیت بالایی داشته باشد باید  بادمجان‌‏هایی که برای تهیه این غذا انتخاب می‌‏کنید ، بی دانه و با پوستی براق باشند.

برای جذب کمتر روغن در زمان سرخ کردن بادمجان ها در تابه را بگذارید تا بادمجان‌ ها سریع تر پخته شوند و به روغن کمتری نیاز باشد.

بادمجان‌‏ها را مثل میرزا قاسمی کباب نکنید زیرا طعم دودی بادمجان اصلاً مناسب این غذا نیست. البته می‌‏توانید بادمجان‌ها را بخارپز کنید اما توصیه می کنیم هرگز کبابی نکنید.

برای رژیمی کردن کشک و بادمجان و عدم استفاده از روغن ، می‌‏توانید بادمجان ها را بخارپز کنید و بعد از کوبیدن، فقط به آن کمی روغن زیتون بیفزایید.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم