پیراشکی گوشت با خمیر خانگی+ فیلم
پیراشکی گوشت با خمیر خانگی+ فیلم

پیراشکی انواع مختلفی دارد که ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه خمیر پیراشکی با گوشت چرخکرده را به شما آموزش دهیم.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، برای تهیه پیراشکی می‌توانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت چرخکرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا می‌بایست خمیر آن را آماده کنیم. پس از آماده شدن خمیر، گوشت و مواد داخل آن را درست کنید.طرز تهیه خمیر پیراشکی.شیر ۱ لیوانپودر مایه خمیر ۱ قاشق چای‌خورینمک ۱ قاشق چای خوریشکر ۱ قاشق چای خوریآرد۲ لیوانمواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند.طرز تهیه سس گوشتپیاز۱ عدد به اندازه تاس‌های متوسط ریز خورد کنیدگوشت حدود ۲۰۰-۳۰۰ گرمنمک، فلفل سیاه، پودر سیر۱ قاشق چای خوریپاپریکا ۱ قاشق چای خوریگوجه ۲ عددفلفل تندبرای تهیه سس گوشتمواد لازم را با هم تفت دهید و بعد از آماده شدن داخل خمیرپیراشکی گذاشته و حدود ۲ دقیقه توی روغن داغ سرخ کنید. یا اینکه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید، تا طلایی شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی