به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من ،این روزها اکثر غذاها دارای گوشت هستند آن هم گوشت مرغ پس بهتر است یادگرفتن غذاهای جدید و متنوع با گوشت سفید را جدی بگیریم.
آموزش چیکن برگر پارمسان
مواد لازم بر ای تهیه چیکن برگر
سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم، قارچ چرخ شده ۵ عدد،ریحان خرد شده ۲۰ گرم، پودر پنیر پارمسان ۱/۴پیمانه،گوجه فرنگی خشک خرد شده ۱/۴پیمانه، سیر حریره شده ۲ حبه،سس ورچستر ۱/۲قاشق چایخوری،پودر پیاز ۱ قاشق سوپخوری، پاپریکا ۱قاشق چایخوری،اورگانو ۱ قاشق چایخوری،نمک و فلفل سیاه به میزان لازم،آرد و پودر سوخاری به میزان لازم،تخم مرغ ۲ عدد، کاهو ،خیارشور،گوجه به میزان لازم
این غذا با سس کامل می شود . اما مواد لازم برای تهیه سس
مواد سس:
سس مایونز ۱/۲پیمانه،سس خردل ۱/۲پیمانه،سیر حریره شده ۱/۲قاشق چایخوری،پودر پاپریکا ۱/۲قاشق چایخوری،فلفل سیاه ۱/۴قاشق چایخوری،ورچستر ۲ قاشق سوپخوری،پنیر پارمسان ۱/۴پیمانه،جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه چیکن برگر
گوجه خشک را در روغن طعم دار شده سیر و رزماری قرار دهید تا ۲ ساعت بماند سپس نگینی خرد کنید.
در کاسه ای سینه مرغ چرخ شده ،قارچ،ریحان،گوجه فرنگی خشک،سس ورچستر،پودر پنیر پارمسان و ادویه ها را ریخته و مخلوط کنید.
از مایه آماده شده به اندازه دلخواه برداشته و به شکل برگر فرم دهید،در ظرفی بچینید روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از این مدت ابتدا در آرد گندم،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
تمام مواد سس را باهم مخلوط کرده و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دارشود .
بیشتر بخوانید :طرز تهیه ۲ نوع غذای رژیمی با مرغ
کف نان برگر را با سس آغشته کرده و با کاهو ،خیارشور و گوجه فرنگی بچینید،برگر آماده شده را روی آنها قرار دهید.سپس با لذت و آرامش نوش جان کنید.
منبع : کانال به خانه بر می گردیم
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی