خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی
تاریخ ارسال مطلب : 28 خرداد 1395 ساعت 14:29

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی

سوپ هویج , طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل , دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه

مواد لازم سوپ هویج و زنجبیل

هویج :: 500 گرم

پودر زنجبیل :: 1 قاشق چایخوری

جعفری و پیازچه ساتوری شده :: 2 فنجان

پیاز خرد شده :: 1 عدد

روغن زیتون یا روغن کنجد :: 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ و یا عصاره مرغ :: به میزان لازم

سیب زمینی خرد شده :: 1 عدد

نمک و فلفل :: به میزان لازم

سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی , سوپ گوجه فرنگی رژیمی

سوپ هویج , طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل , دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

ابتدا پیاز ، سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سبزی های ساتوری شده را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.

آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.

سوپ جو قرمز , طرز تهیه سوپ جو قرمز , دستور پخت سوپ جو قرمز

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 3.33 ( 6 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
X بستن تبلیغات