طرز تهیه خورش بوقلمون
امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بوقلمون از غذاهای لذیذ و خوشمزه کشورمان را آماده کرده ایم با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.
مواد لازم خورش بوقلمون | |
گوشت بوقلمون | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | دو عدد |
شوید خشک | دو قاشق غذاخوری |
پیاز خلال شده | یک عدد |
تخم آفتاب گردان | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | چهار قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش بوقلمون
برای تهیه خورش بوقلمون خوشمزه ابتدا باید گوشت بوقلمون را به تکه های ریز قیمه ای خرد کنید.
سپس پیاز را خلالی کنید و به همراه زعفران روی بوقلمون بریزید و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
سپس گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
بعد سیب زمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
میتوانید این خورش خوشمزه را با نان و یا با برنج میل کنید.