طرز تهیه خورش بوقلمون بسیار خوشمزه با سیب زمینی و شوید خشک

طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون

امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بوقلمون از غذاهای لذیذ و خوشمزه کشورمان را آماده کرده ایم با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.

مواد لازم خورش بوقلمون
گوشت بوقلمون۳۰۰ گرم
سیب‌ زمینیدو عدد
شوید خشکدو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شدهیک عدد
تخم آفتا‌ب‌ گردانیک قاشق غذاخوری
روغن‌ زیتونچهار قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

آموزش طرز تهیه خورش بوقلمون بسیار خوشمزه با شوید خشک

طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون

برای تهیه خورش بوقلمون خوشمزه ابتدا باید گوشت بوقلمون را به تکه‌ های ریز قیمه ‌ای خرد کنید.

سپس پیاز را خلالی کنید و به همراه زعفران روی بوقلمون بریزید و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

سپس گوشت‌ ها را به همراه پیاز و روغن‌ زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.

بعد سیب‌ زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.

وقتی گوشت و سیب‌ زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌ زیتون روی آن بریزید.

می‌توانید این خورش خوشمزه را با نان و یا با برنج میل کنید.

طرز تهیه خورش بوقلمون

همچنین بخوانید : خورش قیمه » خورش بامیه » خورش کرفس » خورش مرغ

5.0
01
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم