خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری

آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری

تاریخ انتشار : 7 اردیبهشت 1396 - 11:53

آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری

خورش قیمه سیب زمینی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,دستور پخت خورشت قیمه مجلسی

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه سیب زمینی جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم خورش قیمه مجلسی

گوشت خورشتی :•: 250 گرم

پیاز :•: 2 عدد

سیب زمینی :•: 400 گرم

لپه :•: 200 گرم

لیمو عمانی :•: 5 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی مجلسی و خوشمزه

 طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه , طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه سیب زمینی جا افتاده و خوشمزه

روش تهیه خورش قیمه خوشمزه

برای تهیه قیمه مجلسی ابتدا پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید.  همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.

بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی  را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی  ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).در صورت تمایل می توانید.

اگر از دارچین خوشتان می آید می توانید کمی روی خورش تان بریزید ، ما پیشنهاد می کنیم اینکار را انجام دهید. همچنین می توانید برای تزئین خورش در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را به صورت گل ببرید و سرخ کنید.امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده و اقوام سپری کنید.

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی مجلسی و خوشمزه

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

نکاتی در مورد بهتر شدن خورشت قیمه

گوشتی که برای تهیه خورشت قیمه مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشتی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد و یا از گوشت گوسفند است که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنیم.

ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورشت آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند. هرگز در این خورشت آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیمو عمانی و رب گوجه‌فرنگی طعم‌دار کنید.

برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و یا لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورشت بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.

رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده خورش قیمه هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد. لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورشت اضافه کنید، زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورشت و دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی مجلسی و خوشمزه

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

خوشمزه شدن خورش قیمه

در صورت تمایل می‌توانید از آب نارنج نیز برای طعم‌دار کردن قیمه بهره ببرید. همچنین می‌توانید روی خورشت مقداری پودر گلسرخ پاشید و یا از مقداری گلاب در انتهای پخت استفاده نمایید. رنده کردن 2 عدد گوجه‌ فرنگی در خورشت قیمه، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورشت رنگ بهتری پیدا کند.

یک بشقاب سبزی خوردن تازه در کنار برنج زعفرانی بهترین گزینه برای سرو این خورشت می‌باشد. به خاطر داشته باشید که ته‌دیگ برنج از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا نیز سیب‌زمینی باشد.

نوشیدنی‌ که به شما پیشنهاد می‌کنیم با این خورشت میل کنید، دوغ ، شربت به لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن ها وعده غذایی تان کامل خواهد شد. اگر چربی خون دارید، بهتر است به جای گوشت گوساله، از گوشت بوقلمون برای طبخ این خورشت استفاده کنید، چرا که چربی کمتری دارد.

مقدار روغن مصرفی را نیز به حداقل برسانید و به جای روغن کانولا از روغن زیتون بهره ببرید. بهتر است نوشیدنی کنار این غذا دوغ کفیر باشد و غذا را همراه سبزی خوردن (به خصوص شوید) میل کنید تا این وعده غذایی به کاهش چربی خون کمک کند

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قرمز,دستور پخت خورش فسنجان با گوشت تکه ای

خورش قیمه سیب زمینی,خورش قیمه خوشمزه,khoresht gheyme

خورش قیمه برای بیماران

اگر فشار خون دارید، حداقل نمک را در تهیه این خورشت به کار ببرید و برای طعم‌دار کردن آن، از آب‌لیموی تازه یا آب‌غوره استفاده کنید. در ضمن، به همراه این غذا بهتر است سالادی میل کنید که از برگ‌های سبز کاهو، بروکلی و کرفس تشکیل‌ شده و با آب‌غوره طعم‌دار شده باشد. البته خوردن ماست مزه دار شده با کرفس و سیر ساطوری و جوانه گندم نیز در تنظیم فشارخون موثر است.

خورشت قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان

خورش قیمه,خورش قیمه خوشمزه,خورشت قیمه مجلسی,o,va rdli

خورش قیمه جا افتاده و خوشمزه

اگر لاغر هستید، خورشت قیمه را همراه برنج میل کنید و وقتی وعده غذایی‌تان را در بشقاب کشیدید، به آن 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون بیفزایید.

در ضمن، می‌توانید خورشت را با سیب زمینی سرخ‌شده و برای افزایش اشتهایتان آن را با یک لیوان شربت آب لیموی تازه یا آب پرتقال میل کنید. البته ممکن است به سرعت سیر شوید و تمایلی به خوردن غذا نداشته باشید که در این صورت به شما توصیه می‌شود غذا را به چند وعده کوچک تقسیم و میل کنید

خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,دستور پخت خورش قورمه سبزی

خورش قیمه,خورشت قیمه,rdli

خورش قیمه چیست ؟

خورش قیمه از غذاهای ایرانی است. این خورش در میان ایرانیان غذایی پرطرفدار است. برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز یا گوشت سفید، سیب زمینی به همراه لیمو امانی یا آلو به عنوان طمع دهنده استفاده می‌شود. ادویه‌ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می‌شود دارچین است. این خورش به همراه پلو سرو می‌شود. همچنین در برخی مناسبت‌های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می‌شود.

خورشت گل کلم,طرز تهیه خورشت گل کلم,دستور پخت خورشت گل کلم,درست کردن خورشت گل کلم

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه,درست کردن خورش قیمه

تاریخچه خورشت قیمه

لغت نامه دهخدا قیمه را یک کلمه ترکی است به گوشت ریز یرز شده یا چرخ کرده تعبیر می کند و خورشت قیمه را خورشتی می نامند که با این نوع گوشت تهیه شده باشد. نویسنده کتاب طهران قدیم ” جعفر شهری ” در باره نحوه خرد کردن گوشت قیمه می نویسد که گوشت را فندقی خرد کنید. بنابراین شنیدن اسم قیمه بر خورش هایی که ظاهرشان هیچ شباهتی به قیمه های رایج ندارند، نباید تعجب برانگیز باشد.قیمه ها صرف نظر از تنوع ناچیزی که با اضافه کردن سیب زمینی و بادمجان پیدا می کنند ، که به خورشت قیمه سیب زمینی و خورشت بادمجان معروفند معمولا به یک شیوه پخته می شوند. جز قیمه های محلی که شکل و شمایلشان هیچ شباهتی به قیمه های مرسوم ما ندارد.

خورشت گل کلم,طرز تهیه خورشت گل کلم,دستور پخت خورشت گل کلم,درست کردن خورشت گل کلم

ایده  برای تزیین خورش قیمه

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

تزیین خورش قیمه مجلسی با برنج و سیب زمینی سرخ شده

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

تزیین خورش قیمه با سیب زمینی سرخ کرده به شکل برگ ریزان پاییز

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

آموزش تزیین خورشت قیمه سنتی و نذری با سیب زمین شکل داده و زیبا

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

تزیین خورش قیمه برای کودکان تزیین غذای کودک به شکل ادمک قیمه ای

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

تزیین خورش قیمه بسیار شیک و مجلسی با سیب زمینی های ستاره ای زیبا

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

تزیین خورش قیمه,تزیین خورش قیمه مجلسی ,تزیین خورش قیمه زیبا

تزیین خورش قیمه زیبا و دونفره مخصوص عروس و دامادهای امروزی

آموزش طرز تهیه و تزیین خورش قیمه مجلسی و خوشمزه جا افتاده نذری

آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم