طرز تهیه خاگینه خانگی ساده و سریع+ فیلم
طرز تهیه خاگینه خانگی ساده و سریع+ فیلم

“قیقناق” نوعی خاگینه است که در آذربایجان شرقی و به ویژه تبریز طبخ آن رواج دارد.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، این خاگینه خوشمزه و مقوی رو میتونید برای صبحانه و عصرانه آماده کنید.مواد لازم:تخم مرغ ۳ عددماست ۳ قاشق غذاخوریآرد ۳ قاشق غذاخوریبکینگ پودر ۱ قاشق چایخوریوانیل یک قاشق چایخوریشکر نصف پیمانهآب نصف پیمانهزعفران دمکرده کمی دل به خواه
ارزش غذایی تخم مرغ در خاگینه:تخم مرغ دارای ارزش بیولوژیکی و منبع بسیار خوبی از پروتئین است؛ و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت‌ها و حبوبات غنی‌تر است. تخم مرغ دارای تمامی اسید آمینه‌های ضروری برای سلامتی بدن می‌باشد. استفاده از تخم مرغ با سایر مواد غذایی مانند نان، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا میشود. تخم مرغ، به جز ویتامین C بیشتر ویتامین‌های مورد نیاز بدن را دارد؛ و منبع خوبی از ویتامین‌های گروه A، B و همچنین ویتامین E و D می‌باشد. تخم مرغ علاوه بر داشتن تمام املاح مورد نیاز برای سلامتی فرد منبع خوبی برای ید و فسفر می‌باشد که برای رشد بهتر و سلامتی استخوان‌های بدن لازم می‌باشند.برای اینکه طعم متفاوتی درخاگینه داشته باشید میتوانید از شیره انگور نیز استفاده کنید؛ و برای این کار باید شیره انگور را با قاشق بعد از آماده کردن خاگینه، بر روی آن بریزید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی