آموزش طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ
آموزش طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. مواد لازم پلو مرغ آفریقایی سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد برنج ۳ […]

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.

مواد لازم پلو مرغ آفریقایی
سینه مرغ بدون استخوان۴ عدد
برنج۳ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
گوجه خورد شده۴ عدد
آب مرغکمتر از ۲ پیمانه
پودر میگو خشک۲ قاشق غذا خوری
فلفل چیلی سبز تازه۱ عدد
آویشن تازه خرد شدهمقداری جهت پاشیدن روی غذا

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

برای تهیه پلو مرغ آفریقایی خوشمزه ابتدا باید سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا

روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.

پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت ۵ دقیقه بگذارید .

نکته : اگر پودر میگو خشک نداشتید می توانید این گزینه را حذف کنید.

در همین حین برنج را بپزید .

برای سرو این غذا در ۴ بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید.

بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید.

اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.

فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید.

می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود ،

یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

همچنین بخوانید : زرشک پلو » استانبولی پلو » لوبیا پلو » قارچ پلو

5/5 - (1 امتیاز)