طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. مواد لازم پلو مرغ آفریقایی سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد برنج ۳ […]
طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
امروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.
مواد لازم پلو مرغ آفریقایی | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۴ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
گوجه خورد شده | ۴ عدد |
آب مرغ | کمتر از ۲ پیمانه |
پودر میگو خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل چیلی سبز تازه | ۱ عدد |
آویشن تازه خرد شده | مقداری جهت پاشیدن روی غذا |
طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
برای تهیه پلو مرغ آفریقایی خوشمزه ابتدا باید سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا
روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.
پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت ۵ دقیقه بگذارید .
نکته : اگر پودر میگو خشک نداشتید می توانید این گزینه را حذف کنید.
در همین حین برنج را بپزید .
برای سرو این غذا در ۴ بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید.
بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید.
اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.
فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید.
می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود ،
یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.