دسر و پیش غذا

آموزش طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه ایرانی با خامه و شکلات

آموزش طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه ایرانی با خامه و شکلات

آموزش طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه ایرانی با خامه و شکلات آموزش تهیه دسر و دستور تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی مواد لازم ترامیسو ∴ تخم مرغ :•: 4 عدد ∴ ∴ شکر :•: 4 قاشق غذاخوری ∴ ∴ خامه :•: 500 گرم ∴ ∴ بیسکویت :•: 340 گرم ∴ ∴ شکلات تلخ رنده شده :•: به مقدار لازم ∴ ∴ قهوه :•: یک فنجان ∴ آموزش تهیه دسر و دستور تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی طرز تهیه ترامیسو در ابتدا تخم مرغ های تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید. یک فنجان قهوه ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی مواد لازم شیر برنج ”  برنج :: 1 پیمانه (200گرم)  “ ”  شیر :: 2 لیتر  “ ”  گلاب :: ½ پیمانه  “ طرز تهیه شیر برنج برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم. برنج را با مقداری آب حدود 2 تا 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد تا زودتر پخته شود. پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی می کنیم و برنج را با 2 لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود، بعد شیر ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزه آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کارامل خوشمزه و مقوی مواد لازم برای کرم کارامل «« تخم مرغ :: ۵ عدد »» «« شکر :: ۲۲۰ گرم »» «« شیر :: نیم لیتر »» «« وانیل :: نصف قاشق مرباخوری »» طرز تهیه کرم کارامل در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید. برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ ش...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقوی مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی ×× شیر :: دو و نیم پیمانه ×× ×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: 200 گرم ×× ×× وانیل :: ¼ چایخوری ×× ×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ×× ×× شکر :: یک سوم پیمانه ×× ×× شکلات تلخ :: 100 گرم ×× طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان د...

ادامه مطلب