خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : 15 آبان 1396 - 8:22

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ

خورش هویج,طرز تهیه خورش هویج,دستور پخت خورش هویج,خورش هویج تبریزی,خورش هویج مجلسی

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم خورش هویج

پیاز سرخ شده :•: 2 تا 3 قاشق غذا خوری

گوشت گوساله یا مرغ :•: 750 گرم

آلوی خشک :•: 250 گرم

هویج :•: 1 کیلو گرم

روغن :•: 150 گرم

نمک :•: به میزان کافی

شکر :•: 1 تا 2 قاشق غذا خوری

زعفران ساییده :•: 1 تا 2 قاشق غذا خوری

خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورشت کرفس,خورشت کرفس مجلسی

خورش هویج خوشمزه,خورش هویج با گوشت چرخ کرده,خورش هویج با مرغ,خورش هویج و آلو

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی جا افتاده و خوشمزه

طرز تهیه خورش هویج

برای تهیه خورش هویج ابتدا گوشت گوساله یا گوشت سینه مرغ را به اندازه گوشت خورشت قیمه خرد می کنیم ، سپس گوشت را می شوییم و با پیاز در روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تیره شود.

بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد دو تا سه لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. هویج ها  را می شوییم و پوست می گیریم ، سپس بصورت خلالی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن هویج ها آنها را کنار می گذاریم.

آلوها را می شوییم و به همراه هویج های سرخ شده به گوشتمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هویج ها و آلوها با آب گوشت یا مرغ خوی بپزند.

زعفران را در مقدار کمی آب جوش حل می کنیم و با مقدار کمی نمک و شکر داخل خورش هویج می ریزیم و اجازه می دهیم روی خورش کاملاً روغن بیندازد. در صورتی که بخواهیم خورشت هویج ترش مزه شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم.

در کنار این خورش خوشمزه می توانید مقداری سیب زمینی به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا طعم خوشمزه تری را تجربه کنید.

خورشت قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم