خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه بازاری و رستورانی در منزل

تبلیغات

آموزش طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه بازاری و رستورانی در منزل

تاریخ انتشار : 7 اسفند 1395 - 16:20

آموزش طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه بازاری و رستورانی در منزل

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

آموزش آشپزی و دستور پخت کباب کوبیده رستورانی خوشمزه

مواد لازم برای کباب کوبیده بازاری

¤ گوشت ران گاو :•: 250 گرم ¤

¤ قلوه گاه گاو :•: 300 گرم ¤

¤ دنبه گوسفند :•: 250 گرم ¤

¤ پیاز :•: 250 گرم ¤

¤ زعفران :•: 1/2 قاشق چایخوری ¤

¤ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ¤

قارچ کبابی , قارچ کبابی در فر , قارچ کبابی برای لاغری , قارچ کبابی خوشمزه

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه

برای تهیه کباب کوبیده ابتدا پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا با چرخ گوشت چرخ کنید ، سپس روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد از آن آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

تاس کباب , طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده , دستور پخت تاس کباب با گوشت

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

ترش کباب,طرز تهیه ترش کباب,دستور پخت ترش کباب,ترش کباب رشتی,ترش کباب گیلانی,ترش کباب مازندرانی

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب کوبیده با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید. پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

کباب یونانی,طرز تهیه کباب یونانی,دستور پخت کباب یونانی

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست .در زمان طبخ کوبیده ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود.

کباب ترکی خانگی , طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ , دستور پخت و مواد لازم کباب ترکی خوشمزه

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

نکات قابل توجه برای پخت کباب کوبیده

میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس تبدیل به کباب کوبیده میشود.

عکس تزیین کباب و جوجه,تزیین کباب ترکی,تزئین کباب تابه ای,تزیین کباب ماهیتابه ای

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

توجه داشته باشید که با تزیین کباب کوبیده می توانید تاثیر بیشتری روی افراد گرسنه بگذارید ! اگر می خواهید ایده برای تزیین کباب داشته باشید به اینجا مراجعه نمایید و تزیینات کباب های محبوب از جمله جوجه کباب و کباب چنجه را مشاهده نمایید.

طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی ماستی

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده,دستور پخت کباب کوبیده,kabab koobideh

کباب کوبیده چیست ؟

این کباب را می‌توان با گوشت‌های مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده ، کباب تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه و رستورانی در منزل

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده,دستور پخت کباب کوبیده,;fhf ;,fdni

خوراکی های کنار کباب کوبیده

ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو می‌شود. معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می‌شود. در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده می‌شود. هر ۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۵۰ کیلو کالری انرژی است.

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه و رستورانی در منزل

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده,دستور پخت کباب کوبیده,درست کردن کباب کوبیده

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

برای تهیه یک کباب کوبیده عالی و خوشمزه لازم است گوشت را دوبار چرخ کنید تا بافت آن کاملا له شود و چسبندگی اش بیشتر شود. برای گوشت این نوع کباب باید از مخلوط گوشت گاو و گوسفند استفاده شود تا کباب خوبی به عما آید . گوشت گاو چون چربی ندارد به تنهایی برای کباب کوبیده مناسب نیست.

گوشت را باید خیلی خوب ورز دهید تا هنگام سیخ کردن از سیخ جدا نشود. اگر احساس کردید که گوشت شما ممکن است از سیخ جدا شود 2 عدد تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مطمئن شوید دیگر کباب از سیخ نمیریزد. اگر نمی خواهید سریعا کباب ها را پس از سیخ کردن روی حرارت قرار دهید تا زمان کباب کردن انها را در جای خنکی نگهداری کنید.

سرخ بودن ذغال در کیفیت کباب کردن این نوع کباب مانند کباب های دیگر مثل جوجه کباب یا کباب بختیاری بسیار موثر است. حتما قبل از قرار دادن سیخ ها روی ذغال ها مطمئن شوید که انها کاملا سرخ و یکدست هستند. در اخر هم کنار دستتان کمی نان داشته باشید که در هنگام کباب کردن روغن کباب ها را با نان بگیرید.

کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه

آموزش طرز تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه بازاری و رستورانی در منزل

تاکنون 3 نظر ثبت شده است.

  1. من کباب کوبیده هام عالیه ولی دستورشو نمیگم خخخ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم