طرز تهیه تاس کباب دستور آشپزی و طرز پخت تاس کباب خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم تاس کباب گوشت گوسفند یا گوشت چرخ کرده :•: ۱ کیلو پیاز یزرگ :•: ۲ عدد هویج :•: ۳ عدد سیب زمینی :•: ۲ عدد به :•: ۱ عدد روغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخوری نمک :•: […]
طرز تهیه تاس کباب
دستور آشپزی و طرز پخت تاس کباب خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم تاس کباب
گوشت گوسفند یا گوشت چرخ کرده :•: ۱ کیلو
پیاز یزرگ :•: ۲ عدد
هویج :•: ۳ عدد
سیب زمینی :•: ۲ عدد
به :•: ۱ عدد
روغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخوری
نمک :•: به میزان لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت تاس کباب خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه تاس کباب
برای تهیه تاس کباب ابتدا دنده گوسفندی یا گوشت چرخ کرده را به ۴ تکه تقسیم کنید. هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کنید. داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه های پیاز کف قابلمه بچینید. روی پیازها تکه های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید. روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به ها را که به صورت برش های پرتقال بریده اید بچینید.
در نهایت سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت به آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه ترین قسمت غذا هستند می سوزد.
خوشمزه شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می پزند و آب زیادی هم ندارد. خوراک تاس کباب را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.