خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام

3t21

آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام

تاریخ انتشار : 10 آبان 1395 - 3:18

آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام

مربای پوست پسته , طرز تهیه مربای پوست پسته , دستور پخت مربای پوست پسته

آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل

مواد لازم مربای پوست پسته

پوست پسته :•: 250 گرم

شکر :•: نیم کیلو

هل :•: به میزان لازم

گلاب :•: 1 فنجان

جوهر لیمو :•: 1/3 قاشق چای خوری

زعفران :•: 4 قاشق غذا خوری

خلال پسته :•: ½ فنجان

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

مربای پوست پسته تازه , مربای پوست پسته خام , مربای پوست پسته خشک , مربای پوست پسته خوشمزه

آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای پوست پسته

برای تهیه مربای پوست پسته ابتدا پوست پسته ها را بگیرید و آنها را خوب بشورید و در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را آب سرد بگیرید و بمدت 3 ساعت بگذارید بماند سپس پوست پسته ها را از آب سرد در آورید و داخل یک قابلمه آب در حال جوش بریزید

پس از گذشته چند ثانیه پوست پسته را درون آبکشی بریزید و مجددا داخل آب سرد بریزید و بعد از ثانیه ای دوباره در آب در حال جوش بریزید. این کار را چندین بار انجام دهید.

سپس پوست پسته ها را داخل قابلمه بریزید و یک فنجان آب ، شکر ، گلاب و زعفران را به آن بیفزایید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور غلیظ شود.

حدودا 10 دقیقه قبل از خاموش کردن زیر قابلمه پسته های خلال شده و جوهر لیمو را اضافه میکنیم. برای شکرک نزدن مربا جوهر لیمو میزنیم. در آخر وقتی که مربای پوست پسته به غلظت کافی رسید قابلمه را از روی شعله بر دارید و بگذارید تا مربا سرد شود.

مربای خرمالو,طرز تهیه مربای خرمالو,دستور درست کردن مربای خرمالو

آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ