خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی بسیار خوشمزه با کلم

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی بسیار خوشمزه با کلم

تاریخ انتشار : 24 مهر 1395 - 5:11

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی بسیار خوشمزه با کلم

سالاد اندونزی,طرز تهیه سالاد اندونزی,سالاد اندونزی مخصوص,سالاد اندونزی با کشکمش

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم سالاد اندونزی

کلم برگ قرمز :•: 1 لیوان

کلم برگ سفید :•: 2 لیوان

کالباس :•: 200 گرم

کنسرو ذرت :•: 1/2 لیوان

نخود فرنگی :•: 1 لیوان

هویج :•: 2 عدد

خیار شور :•: 4 عدد

سس مایونز :•: به میزان لازم

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی مجلسی

سالاد اندونزی با کلم,سالاد اندونزی مامی سایت,سالاد اندونزی با کلم سفید,سالاد اندونزی باذرت

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد اندونزی

ابتدا کلم ها را به صورت رشته های باریک با دقت برش می زنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نخود فرنگی و هویج را به صورت جداگانه آبپز می کنیم و بعد از رنده کردن هویج مواد را به کلم اضاف می کنیم.

سپس کالباس و خیارشور را خرد می کنیم و داخل مواد سالاد اندونزی می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا نوبت چاشنی سالاد است. سس مایونز ، نمک و فلفل را به سالاد اندونزی اضافه می کنیم و  خوب مخلوطش می کنیم.

سپس درب ظرف سالاد را می بندیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود ، سپس سالاد اندونزی ما آماده سرو است. در صورتی که تمایل به استفاده از کالباس ندارید می توانید از مرغ پخته شده استفاده نمایید.

اگر دوست داشته باشید برای طعم بهتر می توانید کشمش هم داخل سالاد اندونزی بریزید. برای تزیین سالاد هم می توانیم مانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی از روش های بسیار استفاده کنیم که بستگی به سلیقه شما دارد !

سالاد فصل,طرز تهیه سالاد فصل,سالاد فصل قالبی,سالاد فصل زمستان

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و مجلسی بسیار خوشمزه با کلم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم