خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص
بروز شده در 6 دی 1395 ساعت 15:32

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص

کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده,دستور پخت کباب دنده,درست کردن کباب دنده

دستور آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خوشمزه و مجلسی

مواد لازم کباب دنده

دنده گوسفند یا گوساله :•: 700 گرم

ترخون و جعفری :•: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه :•:   3 قاشق غذاخوری

روغن مایع :•: 4 قاشق غذاخوری

سس خردل :•: 2 قاشق غذاخوری

نمک و ادویه :•: به میزان لازم

سیر :•: 2 حبه

کباب شیشلیک,طرز تهیه کباب شیشلیک,دستور پخت کباب شیشلیک

کباب دنده شاندیز,دنده کباب,کباب دنده کرمانشاه,کباب دنده کرمونشاهی,کباب دنده بره,کباب دنده گوساله

دستور آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کباب دنده

برای تهیه کباب دنده ابتدا حبه سیر ها را پوست بگیرید و با رنده ،آن را رنده کنید و در کاسه ای بریزید

و روغن مایع و آبلیمو و سس خردل را به آن بیفزاییدو با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و پاپریکا و هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید.

جعفری و ترخون خرد شده را تا جایی که امکان دارد داخل نرمی دنده فرو کنید.دنده را در ظرفی بزرگ قرار دهید و مخلوط آبلیمو را روی دنده بریزید

و به مدت 4ساعت تامل کنید تا دنده خوب طعم دار شود.سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و بمدت 8 الی10دقیقه هر دو طرف دنده ها را روی آتش یا زغال کباب کنید.

اگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید 10 الی 13 دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و نوش جان کنید.

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.48 ( 29 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم