خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ماکارونی با سویا ، قارچ و ته دیگ سیب زمینی

آموزش کامل طرز تهیه ماکارونی با سویا ، قارچ و ته دیگ سیب زمینی

تاریخ انتشار : 22 آبان 1396 - 10:27

آموزش کامل طرز تهیه ماکارونی با سویا ، قارچ و ته دیگ سیب زمینی

ماکارونی با سویا,طرز تهیه ماکارونی با سویا,دستور پخت ماکارونی با سویا

آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی با سویا خوشمزه و مجلسی

مواد لازم ماکارونی با سویا

سویای دانه ریز :•: یک پیمانه

فلفل دلمه ای :•: یک عدد متوسط

جوانه ماش :•: یک پیمانه

پیاز :•: یک عدد درشت

سیر :•: 3 حبه

قارچ :•:  4 عدد

سس گوجه فرنگی :•: 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو :•: یک قاشق غذاخوری

کاری، فلفل، زردچوبه و نمک :•: به مقدار لازم

روغن زیتون :•: 3 قاشق غذاخوری

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی مجلسی

ماکارونی با سویا و قارچ,ماکارونی با سویا و گوشت,ماکارونی با سویا و پنیر پیتزا,ماکارونی با سویا سس,ماکارونی با سویا و سیب زمینی,ماکارونی با سویا و سوسیس,ماکارونی با سویای مکسوی

آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی با سویا خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ماکارونی با سویا

برای تهیه ماکارونی با سویا ابتدا داخل قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.  ماکارونی را پس از پنج تا هفت دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود.

سویا را در کاسه ای ریخته وآب کمی گرم یا ولرم را روی آن میریزیم تا حدودا 30دقیقه میگذاریم سویا کاملا نرم شود،بعد آبی کمی که در کاسه باقی مانده است را بیرون میریزید و با دستانتان باقی آبی که بخورد سویا رفته است را محکم میگیرید تا جایی که احساس کنید دیگر آبی درون سویا نمانده باشد،

پس داخل تابه ای روغن ریخته وآن را روی شعله زیاد گاز قرار داده تا سویا حسابی تفت بخورد،سپس پیاز و سیری را که از قبل رنده کرده اید را داخل تابه بریزید تا رنگ طلایی بخود بگیرد و خوب سرخ شود،پس در این زمان کمی نمک و زردچوبه و کاری و اگر دوست دارید فلفل و قارچ خرد شده را به همراه آب لیمو و سس گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید

مواد را خوب زیر ورو کنید وتفت دهید تا بخورد همدیگر بروند،بعد فلفل دلمه ای را بیفزایید وبعد از5دقیقه جوانه ماش را نیز به داخل مواد اضافه کنیدو در آخر مدت زمان5 دقیقه در تابه را بگذارید تا مواد خوب جا بیفتد.

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید.

به همین صورت داخل قابلمه را با ماکارونی و مایه مخصوص پر کنید ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه دم بکشد.

در پایان در صورت تمایل مقداری سس کچاپ روی ماکارونی بریزید و با سالاد شیرازی یا سالاد فصل نوش جان کنید. این ماکارونی برای کسانی که گیاه خوار هستند مناسب است.

ماکارونی,طرز تهیه ماکارونی,دستور پخت ماکارانی,ماکارونی,ماکارونی با مرغ

آموزش کامل طرز تهیه ماکارونی با سویا ، قارچ و ته دیگ سیب زمینی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم