طرز تهیه کوفته ای مثل هلو+فیلم
طرز تهیه کوفته ای مثل هلو+فیلم

کوفته هلو که احتمالا شنیدن نامش شما را شگفت زده کرده به قدری خوشمزه است که از خوردنش هم شگفت زده می‌شوید.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من،کوفته هلو یکی از غذا‌های سنتی شهر شیراز می‌باشد که با شنیدن نام آن برای اولین بار فکر می‌کنید داخل این غذا از هلو استفاده شده در صورتی که شباهت ظاهری آن به هلو این غذا را به این اسم معروف کرده است و هیچ میوه هلو در این غذا به کار نرفته است. 
طرز تهیه کوفته هلو شیرازی اصل خوشمزه و مجلسی با هویجدستور پخت کوفته هلوکوفته هلوکوفته یکی از غذا‌های اصیل ایرانی می‌باشد که با طعم و مزه‌های مختلف در هر استان تهیه می‌شود و توجه به وا نرفتن کوفته و شکل ظاهری آن‌ها یکی از نکات مهم می‌باشد. طعم و مزه کوفته هلو بسیار خوشمزه و دلسچب است و با هویج و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. کوفته هلو را می‌توانید به عنوان وعده اصلی به همراه نان سرو کنید. امروز طرز تهیه کوفته هلو شیرازی اصل خوشمزه و مجلسی با هویج را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه کوفته هلو شیرازیگوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرمهویج ۱ عددپیاز ۱ عددآرد نخودچی ۲ ق سوپ خوریآلو بخارا ۱۰ عددپودر دارچین ۱ ق چ خوریپیاز داغ ۱ پیمانهرب گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوریزرشک به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیه کوفته هلو شیرازی مجلسی با هویجمرحله اول: آماده سازیابتدا پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و کاملا آبش را بگیرد باید در نهایت نصف پیمانه پیاز ریز شده داشته باشد. پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.مرحله دوم: تهیه مایه کوفته هلو گوشت چرخ کرده و پیاز وهویج رنده شده را به همراه نمک و فلفل سیاه و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید (ورز دادن مواد مهم‌ترین نکته در تهیه کوفته می‌باشد) مواد را خوب ورز دهید می‌توانید برای انسجام بیشتر مواد را ۵۰ بار داخل کاسه بکوبید اگر احساس کردید مواد خیلی چسبنده می‌باشد می‌توانید کمی بیشتر آرد اضافه کنید.مرحله سوم: تهیه کوفته هلوآلو بخارا را از قبل داخل کمی آب خیس کنید. زرشک را داخل تابه ریخته و با کمی کره و شکر تفت دهید تا پف کند. سپس از مواد کوفته به اندازه هلو بردارید و کف دست پهن کنید و ۱ عدد آلو و مقداری زرشک ریخته و شروع به گرد کردن و بستن تمام درز‌های کوفته کنید این مرحله را با دقت انجام دهید تا در حین پخت کوفته وا نرود. مرحله چهارم: پخت کوفته هلوداخل یک قابلمه مناسب رب را با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس پیاز داغ را اضافه کنید و چند عدد آلو را به همراه دارچین و کمی ادویه و یک عدد هویج رنده شده برای لعاب بیشتر اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس روی مواد آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کوفته‌ها را داخل آب سس قرار دهید کوفته‌ها نباید کاملا داخل آب باشند و نباید آب روی کوفته را بگیرد درب قابلمه را نگذارید و اجازه دهید کوفته هلو با حرارت ملایم پخته شود.مرحله پنجم: تهیه کوفته هلودر حین پختن کوفته‌ها حتما با قاشق سس را روی کوفته‌ها بریزید و اجازه دهید سس کوفته غلیظ شود سپس بعد از پخت کوفته هلو را در ظرف بگذارید و آن را با گردو زرشک و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کوفته هلو خوشمزه‌می‌توانید کشمش را با زرشک جایگزین کنید.هویج‌ها حتما به صورت ریز رنده شود.در بعضی ازدستور‌ها کوفته هلو تخم مرغ آمده که می‌توانید اضافه کنید، ولی اگر تمام مراحل فوق را انجام دهید نیاز به افزودن تخم مرغ نمی‌باشد.به جای آلو بخارا می‌توانید از گردو استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :طرز تهیه دلمه سنندجی+فیلم
برای خوش طعم شدن سس می‌توانید ۲ ق غذا خوری شکر به مواد سس اضافه کنید.حتما بعد از اضافه کردن کوفته هلو درب قابلمه بازباشد در غیر این صورت کوفته وا می‌رود.به سس می‌توانید ۱ ق غذاخوری نعنا خشک هم اضافه کنید.
فیلم آموزش طرز تهیه کوفته هلو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
منبع:پارسی دی، کانال به خانه بر می گردیم