به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، خورشت جعفری یکی از غذاهای بسیار محبوب و دلچسب گیلانی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و طعم لذیذ آن به گونه ای است که با انواع مختلف ذائقه ها هماهنگی پیدا میکند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جعفری در ادامه با آکاایران همراه باشید.مواد لازم برای ۴ نفرگوشت مرغ (ران، سینه یا فیله)یا گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددسبزی جعفری سرخ شده ۳۰۰ گرمپرک لیمو عمانی یا آبغوره نصف پیمانه
بادمجان سرخ شدهزعفران دم کرده به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه به مقدار لازمطرز تهیه خورش جعفریمرحله اولبرای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشورید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تیره شود.مرحله دومبعد پیازها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن داغ شد، پیازها را در آن تفت دهید تا پیاز سبک و کمی طلایی رنگ شود.مرحله سومسپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و ۱ تا دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارمدر این مرحله تکههای مرغ را که به دلخواه و سلیقه خودتان از سینه، ران یا فیله مرغ انتخاب کردهاید در اندازههای دلخواه خرد کنید و در پیازها بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.در این غذا می توان به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کرد.مرحله پنجمحالا جعفری سرخ شده را به تکههای مرغ اضافه کنید و با هم کمی دیگر تفت دهید، تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ سبزی کمی تیره شود و عطر و طعم سبزی با مرغها ترکیب شود.مرحله ششممقداری زعفران را همراه با کمی آب جوش بگذارید تا دم بکشد و بعد روی مرغها بریزید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد رود و مرغها طلایی و خوشرنگ شوند.نکته: مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.مرحله هفتمبعد مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا نیم ساعت با هم بپزند، بعد از این مدت پرک لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و دوباره یک ساعت اجازه دهید بپزد.نکته: حتما از پرک لیمو عمانی یا پودر داخل لیمو عمانی استفاده کنی چون پوست لیمو عمانی خورشت را تلخ میکند.مرحله هشتمبعد از اینکه خورشت جعفری خوب پخته شد و جا افتاد از روی حرارت بردارید و به آن بادمجان ها را اضافه کنید و در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید و لذت ببرید.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
منبع: چی شی