توپک هویج می تواند برای نوروز نیز بسیار مناسب باشد. اگر به طعم هویج و گردو علاقه دارید این شیرینی خوشمزه را می توانید همیشه برای کودکان خود تهیه کنید تا تنقلات سالم میل کنند..
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من توپک هویج با بیسکویت پتی پور و طعم دارچین تهیه می شود. این توپک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه و از میهمانان خود پذیرایی کنید.
مواد لازم توپک هویج
هویج ۲۵۰ گرم یا سه عدد
شکر نصف پیمانه
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده نصف پیمانه
دارچین۱ قاشق مرباخوری ( اگه دارچین دوست ندارید ، می تونید حذفش کنید )
پسته پودر شده نصف پیمانه
نارگیل پودر شده نصف پیمانه
طرز تهیه توپک هویج
* ابتدا هویج رو پوست کنده و با مقداری آب بپزید. آب در حدی که سطح هویجها را بپوشاند کافی هست .
* سپس هویجها را به هر روشی که دوست دارید خرد کنید.می توانید از رنده ریز یا از غذاساز استفاده کنید.
* بعد داخل قابلمه ریخته و شکر هم اضافه کرده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.در حین پختن بایستی هم بزنید .
* بعد از اتمام پخت ، اجازه بدهید خنک بشود (در این فاصله که هویج خنک می شود شما می توانید بیسکویت و گردو و پسته رو پودر کنید ).
* اول بیسکویت رو پودر می کنیم ( نیاز به ترازو ندارید ؛ این بیسکویت ۱۲۷ گرم هست اگه ۴تا عدد از آن را برداریم ۱۰۰ گرم خواهد شد) .
* بعد گردو و پسته رو هم خرد می کنیم.
طرز تهیه توپک هویج خانگی
* بعد بیسکویت و دارچین و گردو رو به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید.
*از این مخلوط گلوله هایی از فندق بزرگتر برداشته و داخل پسته و نارگیل یا ترافل رنگی و…غلت بدهید.
توپک آماده است. نوش جان