ترشی پیتزایی ترکیبی خوشمزه با طعم پیتزا است که طعم و عطری بی نظیر به غذاهایتان میدهد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این ترشی خوشمزه آشنا میکنیم.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، ترشی پیتزایی، از طعم و ترکیب متفاوتی با دیگر ترشیهایی که تا به حال استفاده کرده اید، برخوردار است و عطر و طعم بی نظیری به غذاهایتان میدهد. نکته مهمی که برای تهیه ترشی پیتزایی باید رعایت کنید این است که تمام سبزیجات را لای دستمال بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود حتی ذرت و قارچ را بعد از پخت باید لای دستمال خشک کنید، به این ترتیب مانع از کپک زدن ترشی میشوید. برای تهیه این ترشی بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده کنید و در صورت تمایل به صورت حلقهای خرد کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشند.
بیشتر بخوانید: ترشی موز، خوشمزه و مقوی
مواد لازم ترشی پیتزایی قارچ ۳۰۰ گرم هویج متوسط ۴ عددفلفل دلمه سبز ۱ عدد فلفل دلمه رنگی زرد. قرمز نصف از هرکدامزیتون ۱ لیوانسرکه ۲ لیوانذرت پخته یا بیبی بلال ۱ لیوانپودر فلفل قرمز ۲ ق چ روغن زیتون ۴ ق غ نمک ۴ ق چ
طرز تهیه ترشی پیتزاییقارچها را در آب در حال جوش بیندازید و بعد از ۵ دقیقه آبکشی کنید و وقتی آب اضافه اش رفت خرد کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند. بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و لای دستمال خشکشان کنید. همه سبزیجات را مخلوط کرده و سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید. سبزیجات را در شیشههای تمیز بریزید و رویشان را با سرکه پر کنید و یک هفته در یخچال بگذارید تاجا بیوفتد. مواد لازم ترشی پیتزایی با روغن زیتون قارچ ۳۰۰ گرمهویج ۴ عددفلفل دلمهای سبز یک عددفلفل دلمهای زرد یک عددفلفل دلمهای قرمز یک عدد سیر ۱۰ حبهذرت پخته یک لیوانزیتون بدون هسته یک لیوانسرکه ۲ لیوانروغنزیتون ۴ قاشق غذا خوریفلفل قرمز ۲ قاشق چای خورینمک ۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه ترشی پیتزایی با روغن زیتونقارچها را بشویید و در قابلمه آب در حال جوش بیزید و بعد از ۵ دقیقه آب کشی کنید و بعد از این که آب اضافه شان خارج شد به صورت ورقهای خرد کنید. هویجها را حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهها را نگینی خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید. همه سبزیجات را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافه شان گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس در ظرفی بزرگ بریزید و زیتون و ذرت پخته را اضافه کرده، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل شیشه بریزید و رویشان را با روغن زیتون پر کنید و ۳ – ۴ روز در یخچال بگذارید تا جا بیوفتند. ماندگاری این ترشی در یخچال حدود ۱ ماه است. مواد لازم ترشی مخلوط با طعم پیتزا قارچ خرد شده ۱.۵ لیوانزیتون بدون هسته ۱ لیوان هویج نگینی خرد شده ۰.۵ کیلوسرکه ۱ لیوانآب ۱ لیوان آبلیمو ۲ ق غروغن زیتون ۴ قاشق غذا خوریگل کلم خرد شده ۱ کیلوسیر رنده شده ۴ حبهفلفل دلمه نگینی خرد شده ۱ عددرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری پودر سبزی خشک معطر (نعنا، ریحان، مرزه، شوید) ۲ قاشق غذا خوریپودر آویشن ۱ قاشق چای خوریذرت پخته ۱ لیوان پرفلفل، زردچوبه و نمک به میزان لازمطرز تهیه ترشی مخلوط با طعم پیتزابرای تهیه سس ترشی، رب، آب، سرکه و ۱.۵ قاشق چایخوری نمک را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا رب حل شود سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید و کناری بگذارید خنک شود.همه سبزیجات به جز قارچ و سبزی خشک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید. روغن زیتون، فلفل قرمز، زردچوبه برای خوشرنگتر شدن را به سبزیجات اضافه کرده مخلوط کنید. قارچها را حلقه کنید و با آبلیمو مخلوط کنید و ۵ دقیقه کناری بگذارید و سپس به کاسه سبزیجات اضافه نمایید. سس ترشی که کاملا سرد شده را به سبزیجات اضافه کنید و در شیشه مناسب و دربسته به مدت ۴ روز دریخچال بگذارید تا جا بیوفتد.منبع: بیتوته