مربا فندق یک مربای آجیلی خوشمزه است که مطمئنا همه عاشقش خواهند شد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این مربای خوشمزه آشنا می کنیم.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، مربا فندق یک مربا آجیلی بسیار خوشمزه و مقوی است که میتوانید در وعده صبحانه و عصرانه میل نمایید. برای تهیه مربای فندق حتما پوست فندقها را بگیرید تا مربایتان طعم و جلوه بهتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید:ترشی موز، خوشمزه و مقوی
در این مطلب طرز تهیه انواع مربا فندق را به شما آموزش داده ایم، اگر میخواهید مربا فندق شما کمی جذابتر و معطرتر باشد میتوانید از ترکیب خلال پوست پرتقال یا پوست پسته در مربا استفاده نمایید. نکته مهمی که برای برای تهیه مربای فندق باید رعایت کنید این است که مربا را باید در ظرف لعابی بجوشانید. مواد لازم برای مربای فندق فندق نیم کیلوگرمآب ۳۵۰ میلی لیترشکر ۷۰۰ گرمجوهر لیمو نصف قاشق چای خوریطرز تهیه مربای فندقمغز فندق را به مدت ۴ ساعت در آب خیس کنید.مقداری آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و زمانی که به جوش آمد، فندقها را داخلش بریزید و ۵ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.شکر و آب را در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.جوهر لیمو را در ۱ قاشق آب حل کنید و به شربت اضافه نمایید.مغز فندق را به قابلمه اضافه کرده واجازه دهید بجوشد تا قوام بیاید. بعد از سرد شدن مربا را در شیشههای دربسته در یخچال نگهداری نمایید.
مواد لازم برای مربای فندق آجیلی پسته تازه صد گرمفندق تازه صد گرمگردوی تازه صد گرم تخمه آفتابگردان خام صد گرمبادام تازه صد گرم آب ۲ پیمانهشکر ۳ پیمانهطرز تهیه مربا فندق آجیلیهمه مغزها را در آب بخیسانید و سپس پوستشان را جدا کرده و خلالی خرد کنید. تخمهها را بشکنید و مغزشان را به ترکیب آجیلها اضافه کنید.شکر و آب را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید و سپس مغزها را به شربت اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا قوام بیاید.شکر و آب را درون قابلمهای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا شربت به قوام لازم برسد و مقداری جوهر لیمو به شربت بیفزایید سپس مغزهای آجیل را درون شربت بریزید و بعد از اینکه مربا غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
مواد لازم مربا فندق با خلال پرتقال فندق ۴۰۰ گرمآب ۲ پیمانهشکر ۲ پیمانه هل چند عددخلال شیرین شده پرتقال یا نارنج ۴ قاشق غذا خوریجوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوریطرز تهیه مربا فندق با خلال پرتقالفندقها را در سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه بگذارید تا برشته شود، ۱ – ۲ بار آنها را زیر و رو کنید که نسوزند.یک پارچه حولهای تمیز پهن کنید و فندقها را داخل آن مالش دهید تا پوستشان جدا شود.آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. هل، خلال پوست پرتقال و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه بجوشانید.فندق را اضافه کنید و وقتی شربت به قوام آمد، شعله را خاموش کنید. بهتر است یک هفته صبر کنید تا شربت به خورد فندقها برود و سپس مربا را استفاده نمایید.
مواد لازم مربا فندق و پوست پسته پوست پسته تازه ۲۰۰ گرممغز فندق تازه ۴۰۰ گرمشکر ۵۰۰ گرمآب لیمو ۱ قاشق سوپ خوریگلاب ۱ لیوانآب ۲ لیوانهل نیم کوب ۱ قاشق چای خوریزعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری در صورت تمایلطرز تهیه مربا فندق و پوست پستهمغز فندق را در کاسهای بریزید و سپس روش را با آب در حال جوش پر کنید و ۱ ساعت صبر کنید خیس بخورد و پوستش را جدا کنید. دو بار، پوست پسته را به همراه مقدا مناسب آب سرد داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و صبر کنید به جوش بیاید، ۵ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی اش گرفته شود. آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید. پوست پسته را به شربت اضافه کنید و حدود ۲۰ – ۳۰ دقیقه اجازه دهید در شربت بجوشد.گلاب و مغز فندق را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه به جوشاندن ادامه دهید. آبلیمو را اضافه کنید و چند قل که زد، هل و زعفران را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. قابلمه را کناری گذاشته و درش را بگذارید و اجازه دهید مربا به مدت ۱۲ ساعت داخل قابلمه بماند و سرد شود و سپس داخل شیشه بریزید. منبع :بیتوته