کیک نارگیلی شکلاتی یکی از انواع های کیک خوشمزه و معروف خانگی است و برای کسانی که عاشق طعم شکلات و نارگیل هستند درست کردن این خوشمزه به شدت توصیه می شود.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من ،علاقمندان به کیک پزی در خانه طرز تهیه کیک نارگیلی شکلاتی را در این مطلب آموزش ببینید.
طرز تهیه کیک نارگیلی شکلاتی خوشمزه به روش کافی شاپی
آموزش کیک شکلاتی با رویه نارگیل
تخم مرغ ۳عدد،شکر نصف پیمانه،آرد ۱پیمانه،پودر کاکائو ۲قاشق غذا خوری،شیر ۳قاشق غذا خوری،بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
مواد رویه نارگیل،پودر نارگیل چرب ۳/۴ پیمانه،سفیده تخم مرغ ۲عدد،روغن مایع ۱/۳ پیمانه،آب لیمو ۱قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه کیک نارگیلی شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا در یک ظرف روغن مایع و شکر را ریخته و هم می زنیم تا کشدار شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.
مرحله دوم
در ادامه شیر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شود. در انتها در یک ظرف مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و پودر نارگیل را باهم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس مخلوط مواد خشک را کم کم به مایه کیک مون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست و یکنواخت شود. هم اکنون مایه کیک نارگیلی شکلاتی ما آماده پخت است.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه “کیک اسفنجی بدون فر”
مرحله چهارم
در این مرحله قالب خود را چرب کرده و آرد می پاشیم. سپس قالب را تکان می دهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و برای پخت طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
در این فاصله گاناش شکلاتی روی کیک را آماده می کنیم. برای این کار ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. منبع : برنامه به خانه بر می گردیم
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی