بلوبری دارای بالاترین آنتی اکسیدان است
بلوبری دارای بالاترین آنتی اکسیدان است

مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف بلوبری علاوه بر فواید متعدد مشخص شده، در پیری سالم هم نقش دارد.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، مشخص‌ترین ویژگی بلوبری، رنگ آبی یا بنفش، مزه شیرین و مطبوع و اندازه کوچک آن است. (blueberry) را زغال اخته آبی نیز می‌نامند و در تقسیم‌بندی خواص میوه‌ها در زیر مجموعه تمشک‌ها قرار می‌گیرد. میوه‌هایی که از خاندان تمشک‌ها محسوب می‌شوند، غالبا دارای رنگدانه‌های فراوان، کوچک، آبدار، گوشتی و کروی شکل هستند. 
بیشتر بخوانید: میوه‌هایی که بیشتر از شیر کلسیم دارند
از فواید بلوبری؛ مانند دیگری میوه‌هایی که از خانواده بری‌ها محسوب می‌شوند، به‌طور مختصر می‌توان به آنتی اکسیدان بودن، پایین آورنده چربی و فشار خون و کنترل وزن اشاره کرد
از دهه ۱۹۹۰ تحقیق بر روی فواید بلوبری به شکل گسترده ای و ویژه ای آغاز شده است.
 
میوه‌ای که دشمن آلزایمر است!مطالعات اثبات کرده اند که این میوه از لحاظ میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در مقایسه با سایر میوه های معروف در بالاترین حد قرار دارد. همچنین سایر مکانیسم های مربوط به خواص این میوه نظیر ویژگی های ضدالتهابی هم شناسایی شده اند.مطالعات نشان می دهند مصرف روزانه ۲۰۰ گرم بلوبری (حدود یک فنجان) می تواند موجب بهبود عملکرد عروق خونی و کاهش فشارخون سیستولیک شود. محققان علت این مسئله را وجود آنتوسیانین ها می دانند؛ فیتوشیمیایی های که عامل رنگ تیره این میوه هستند.مطالعات دیگری هم خواص شناختی مصرف بلوبری را اثبات کرده اند، از جمله اینکه میزان بالا پلی فنول موجود در این میوه موجب بهبود عملکرد تاثیرات حافظه در کودکان و سالمندان می شود.منبع:بهداشت نیوز