رابطه افسردگی و سکته در جوانان
رابطه افسردگی و سکته در جوانان

افسردگی و یا سلامت روان در میان جوانان چگونه بر سلامت قلب تاثیر می گذارد؟

 به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، پزشکان و متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه جانزهاپکینز،با مطالعه بر روی بیش از ۵۹۴ هزار بزرگسال که به‌طور متوسط ​​۳۵ سال سن داشتند، دریافتند که احتمال بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی در افراد جوانی که گزارش کرده‌اند افسردگی دارند در مقایسه با افراد بدون افسردگی بیش از دو برابر است.

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که جوانان مبتلا به افسردگی یا اضطراب، بیشتر با حملات قلبی، سکته مغزی و عوامل خطرزا برای بیماری‌های قلبی‌عروقی مواجه هستند.
 
به گفته متخصصان، هرچه تعداد روز‌هایی که سلامت روانی فرد ضعیف است و احساس افسردگی می‌کند، بیشتر شود به‌همان اندازه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی نیز افزایش می‌یابد.
هنگامی که افسردگی، اضطراب یا استرس را تجربه می‌کنید، ضربان قلب و فشار خون شما افزایش می‌یابد، جریان خون به قلب کم شده و بدن شما سطوح بالاتری از کورتیزول، هورمون استرس را تولید می‌کند.
هومون کورتیزول سبب التهاب در بدن می‌شود و این در حالیست که استرس و التهاب، هر دو عامل خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی هستند. علاوه بر این، زمانی که افراد تحت استرس، مضطرب یا افسرده هستند، ممکن است احساس خستگی کنند بنابراین تمایلی به انتخاب سبک زندگی سالم ندارند. آن‌ها ممکن است بیشتر سیگار بکشند، فعالیت بدنی نداشته باشند، خیلی کم یا زیاد بخوابند و دارو‌های تجویزشده خود را مصرف نکنند.با گذشت زمان، این رفتار‌های ناسالم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
اولویت‌دادن به سلامت روان در میان بزرگسالان جوان مهم است ، زیرا ممکن است در کاهش بیماری قلبی و بهبود سلامت قلب مفید باشد.

به گزارش “مدیکال نیوز تودی”، متخصصان تاکید می‌کنند پزشکان باید در تشخیص افسردگی در بیماران و ارجاع بیماران با سلامت روان ضعیف برای کنترل عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی بیشتر توجه کنند.
 
منبع:/ایسنا/ ایرنا/ درمانکده/ دکتر دکتر/ جهان نیوز/ بهار