اگر شما هم از آن دسته افزادی هستید که به تنوع غذایی اهمیت بالایی میدهید میتوانید این غذای لذیذ و خشومزه را هم در منوی غذایی تان قرار دهید.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کوکو تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهرهای کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ میشود.
بیشتر بخوانید: وقتی برنج شفته شد، چه کنیم؟
مواد لازم:تخم مرغ ۲ عددتره ۴۰۰ گرمسیر ۲ حبهگردو ۲ عددزرشک و روغن سرخکردنی بهمقدار لازمنمک و فلفل بهمقدار دلخواه
طرز تهیه:
ترهها را بعد از شستن و خشک کردن حسابی ریز خرد کنید.زرشکها را بشورید و در آبکش بریزید و گردوها را هم بعد از مغز کردن خرد کنید.سیر را هم رنده ریز کنید و کنار بگذارید.در ظرفی جداگانه تخم مرغها را با نمک و فلفل حسابی هم بزنید.ترههای خرد شده و گردو و زرشک را هم به مخلوط مایه کوکو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن سیر رنده شده دوباره هم بزنید تا مایه کوکو یک دست شود.در ماهیتابه روغن را داغ کنید و از مایه کوکو در آن بریزید و پخش کنید.بعد از نیم ساعت کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.