فر خانگی بسازید و بدون نیاز به مایکروفر در خانه کیک بپزید. انواع کیکها و غذاهایی که به فر نیاز دارند را میتوانید در این فر دست ساز تهیه کنید.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من ، کیک و شیرینی یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار است، بسیاری از افراد دوست دارند برای یکبار هم که شده تهیه کیک و شیرینی و… را در خانه تجربه کنند اما در بسیاری از دستورالعمل های تهیه کیک و شیرینی و… به فر نیاز است.
آیا تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید شیرینی یا کیکی را درست کنید اما به دلیل نداشتن فر از درست کردن آن پشیمان شوید؟ نگران نباشید در اینجا به شما آموزش خواهیم داد که چگونه با وسایل در دسترس فر خانگی تهیه و انواع مختلف غذا از کیک و شیرینی گرفته تا پیتزا را درون آن آماده کنید.
وسایل لازم برای درست کردن فر دست ساز
شما می توانید به آسانی و روی اجاق یک فر جمع و جور و کار راه انداز داشته باشید. برای درست کردن فر دست ساز شما به وسایل زیر نیاز خواهید داشت:
قابلمه
کاتر یا سه پایه
شعله پخش کن
دم کنی
مراحل درست کردن فر دست ساز
۱- ابتدا یک شعله پخش کن روی گاز قرار میدهیم.۲- یک قابلمه قدیمی را انتخاب میکنیم که اندازه آن بزرگتر از قالب کیک ما باشد.۳- درون قابلمه به عنوان پایه قالب برای ایجاد فاصله بین قالب و کف قابلمه، سه پایه فلزی یا یک قالب کوچکتر از قالب اصلی یا حتی یک الک فلزی یا کاتر میگذاریم.۴- قابلمه را روی شعله پخش کن میگذاریم و شعله گاز را روشن و تنظیم میکنیم.۵- یک دم کنی روی درب قابلمه قرار میدهیم.۶- در این مرحله اجازه میدهیم قابلمه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به خوبی گرم شود.۷- بعد از گذشت یک ربع تا نیم ساعت، دم کنی را از روی درب قابلمه برداشته و قالب حاوی کیک یا سینی حاوی شیرینیها را درون قابلمه روی سه پایه قرار میدهیم.۸- دم کنی را روی درب قابلمه گذاشته و اجازه میدهیم شیرینیها یا کیک بپزند.
نکات مهم
برای تهیه فر دست ساز حتما از قابلمه قدیمی استفاده کنید زیرا ممکن است لکه هایی روی بدنه قابلمه ایجاد شود.
قبل از قرار دادن قالب درون فر دست ساز از گرم بودن این فر اطمینان حاصل کنید.
برای اینکه کیک تان به خوبی پف کند و خراب نشود، به هیچ وجه قبل از ۳۰ دقیقه دم کنی را از روی قابلمه بر ندارید.
زمان پخت کیک و شیرینی متفاوت است و باید به دستورالعمل کیک یا شیرینی و به زمان پخت آنها توجه کنید.
برای کیک با قالب متوسط حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.
قابلمه، شعله پخش کن و پایه حتما باید کاملاً تمیز باشند که موقع داغ شدن، دود نکند.
شعله گاز نباید خیلی کم و یا خیلی زیاد باشد.
زمان پخت در فر دست ساز خانگی نسبت به فر کمی بیشتر است و این زمان به جنس قالب،جنس قابلمه و به میزان حرارت بستگی دارد.