به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند، این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آنها خطرات جدی به همراه دارد.
بیشتر بخوانید: بایدها و نبایدهای پخت غذای نذری
وقتی صحبت از یک ناهار سریع اداری یا یک وعده عصرانه میشود معمولا باقی مانده غذای روز گذشته میتواند نجات دهنده باشد، از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو به تسریع روند کار کمک میکند. این روزها افراد غذای باقی مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف میکنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد، اما در برخی موارد میتواند خطرات جدی به همراه داشته باشد.متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها میتواند شما را در معرض مسمومیت غذایی یا حتی بدتر از آن قرار دهد. در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شده اند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند.
سیب زمینیمشکل اصلی در گرم کردن مجدد سیب زمینی صرفا مربوط به فرآیند گرم شدن آنها با مایکروویو یا اجاق گاز نمیشود، زیرا اگر سیب زمینی پخته شده برای مدت زیادی در دمای اتاق خنک شود، ممکن است باکتریهایی که باعث بوتولیسم میشوند تشکیل دهند. اگر هم سیب زمینی در یک فویل بسته بندی شود این احتمال بیشتر خواهد شد.با گرم شدن مجدد، باکتریها کاملا از بین نمیروند حتی اگر ظرف آن به خوبی داغ شود. توصیه میشود سیب زمینی را بلافاصله پس از پخت مصرف کرده یا این که در یخچال گذاشته و آن را سرد سرو کنید تا از گرم کردن و مسمومیت غذایی ناشی از آن به دور باشید.
قارچگرم کردن قارچ یک اشتباه بزرگ است، زیرا حاوی پروتئینهایی میباشد که در صورت عدم نگهداری صحیح توسط آنزیمها و باکتریها آسیب میبیند و تغییر میکند. به عنوان مثال گرم کردن قارچی که در دمای اتاق به مدت طولانی مانده است میتواند باعث معده درد شود. اگر واقعا باید قارچ را دوباره گرم کنید بر اساس توصیه شورای اطلاعات غذایی، آن را حداقل تا ۲۲۶ درجه سانتی گراد حرارت دهید یا به صورت سرد مصرف نمایید.
مرغگرم شدن باقی مانده مرغ میتواند خطرناک باشد. اگرچه گرم کردن مجدد مرغ ممکن است منجر به مسمومیت غذایی نشود، اما توصیه نمیشود؛ زیرا ترکیب پروتئینی آن تغییر میکند و باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد.برای گرم کردن مجدد باید اطمینان حاصل کنید که هر تکه از مرغ تا ۷۹ درجه سانتی گراد گرم شود تا باکتریهای خطرناک از بین بروند. علاوه بر این، اگر میخواهید مرغ پخته شده را مرتبا گرم کنید باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای کم و مدت طولانی گرم شود و همچنین مرغ را بیش از ۳ روز نگهداری نکنید.منبع:ایسکانیوز
گرم کردن مجدد بعضی غذاها ممنوع!
بررسی مزایا و معایب لباسشویی پارس خزر از نگاه کاربران
پارس خزر یکی از برندهای خوب ایرانی در زمینه لوازم خانگی است. این کارخانه با توجه به قیمت و تنوع کالاهایی که ارائه میدهد، از کیفیت خوبی هم برخوردار است.
دلخوشیهای بازنشستگی
اگر شرف بازنشستگی یا زمان شروع به کارتان فرا رسیده است، باید دربارهٔ بهترین بیمه بازنشستگی اطلاعاتی کسب کنید. گاهی انتخاب بین چند گزینه میتواند سختترین کار دنیا باشد
تنظیم آخرین خواسته افراد با وکیل
وصیت تملیکی زمانی تنظیم میشود که فردی بخواهد مالی از اموال خود را به صورت رایگان و برای زمان بعد از فوت خود به دیگری بدهد. اما زمانی که فردی تصمیم بگیرد امری از امور خود را برای زمان بعد از فوت خود به دیگری موکول کند باید وصیت عهدی تنظیم کند.