به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کوکو تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهرهای کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ میشود.
برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکوی تره با ما باشید. مواد لازم برای ۴ نفرتره ۴۰۰ گرمتخم مرغ ۴ عددآرد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوریزرشک ۳ قاشق غذاخوریپودر سیر ½ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه به مقدار کافیزردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه کوکوی تره
این کوکو به کوکو سبزی تبریزی یا کوکو تره تبریز هم معروفه که میشه اسفناج و پیازچه هم بهش اضافه کرد.
برای تهیه کوکوی تره خوشمزه و ساده ابتدا ترهها را پاک و به خوبی میشوییم و درون آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی شان خارج شود. بعد تره را به صورت یکدست خرد میکنیم.
تره های خرد شده را درون یک کاسه مناسب میریزیم. برای خوشمزهتر شدن این کوکو میتوانیم مقداری پیازچه خرد شده را به کاسه اضافه کنیم. در ادامه زرشک را اضافه میکنیم.
حالا تخم مرغها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به ظرف اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
پس از اینکه مایه کوکو یکدست و منسجم شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به صورت یک باره درون روغن داغ میریزیم. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آنرا به ۴ قسمت تقسیم کرده و بر میگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکو به طور کامل سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان میچینیم، سپس به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو میکنیم.
منبع:mahbanooofood