علل اصلی پر رونق شدن کسب و کارم را بدانید
علل اصلی پر رونق شدن کسب و کارم را بدانید
در واقع علت اصلی اینکه من در حوزه تولید انواع کوکی و فعالیت در تجارت این محصول انقدر به موفقیت رسیدم تنها یک چیز است

در واقع علت اصلی اینکه من در حوزه تولید انواع کوکی و فعالیت در تجارت این محصول انقدر به موفقیت رسیدم تنها یک چیز است و آن هم این است که من همیشه رضایت مشتریانم را در اولیت اول خود قرار داده ام و برای کسب رضایت آنها از بهترین مواد در تهیه این کوکی ها استفاده کرده ام.

آشنایی با هندوانه صادراتی

آشنایی با هندوانه صادراتی

در سایت آی هندونه می خوانیم که صادرات هندوانه ایران در سالهای اخیر موفقیت های خوبی داشت به استثنای سال قبل که با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کردیم. صفر تا صد صادرات هندوانه در میزان تولید این محصولات و زمین زیر کشت و نوع آب و هوای منطقه زیر کشت خلاصه می شود.  گزینه های کود شیمیایی و سم آفت گیاهان در تولید هندوانه ها بسیار موثر خواهد بود.

یکی از مسائل اصلی صادرات هندوانه این است که نمی توان دریابیم میان صادرات به کشورهای اروپایی یا آسیایی کدام یک بهتر هستند. مهمترین دلیلی که باعث شد صادرات هندوانه از کشور ما  صورت بگیردِ شرایط مناسب آب و هوایی عنوان شده است.

احتمالا بزرگترین دلیل صادرات هنداونه به کشورهای عربی در سالهای اخیر،  تعاملاتی سیاسی بود که رخ داده بود. البته همسایگی ما با کشورهای افغانستان، عراق و تا حدودی امارات در صادرات بیشتر هندوانه می تواند مناسب باشد.

طرز تهیه کوکی رژیمی با شیره انگور

طرز تهیه کوکی رژیمی با شیره انگور

بعد از آموزش طرز تهیه کوکی رژیمی با شیره انگور در صورت عدم داشتن فر اصلا نگران نباشید، دو عدد قابلمه دو در تو انتخاب کنید و قابلمه بزرگتر را روی حرارت متوسط و قابلمه کوچک را داخل آن قرار دهید و فاصله میان این دو قابلمه را تا نصف پر از آب سرد کرده و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید تا بخارها داخل شیرینی های شما نشوند و اجازه دهید بیست دقیقه گرم شود.

ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و سپس وانیل، عسل و شیره انگور را به آن اضافه کرده و به کمک همزن دستی یا برقی مواد را به خوبی ترکیب کرده تا علاوه بر از بین رفتن بوی خامی تخم مرغ، رنگ آن کرمی و کشدار شود سپس روغن نارگیل را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا به خوبی مواد تان یکدست شوند.

طرز تهیه کوکی جو دوسر با شیره انگور

طرز تهیه کوکی جو دوسر با شیره انگور

در پایان طرز تهیه کوکی جو دوسر با شیره انگور شکلات چیپسی و جو پرک خود را نیز به مواد اضافه کنید و بطور کامل مواد را یکدست کنید و یک قاشق آرد را به کشمش های دم گرفته و کمی مرطوب خود اضافه کنید تا کشمش‌ها در هنگام پخت به کف شیرینی تان نچسبند.

حالا با کمک دست کمی چرب شده با روغن مایع از مواد کوکی به اندازه یک نارنگی متوسط برداشته و کمی آن را در دست گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر و یا داخل قابلمه چرب شده و کمی آرد پاشی شده بیندازید.

نکته:شما می توانید برای یک اندازه شدن کوکی های جو دوسر خود از اسکوپ ساز بستنی یا یک عدد ملاقه کوچک نیز استفاده کنید شیرینی های شما در فر ظرف مدت ۳۰ دقیقه و بر روی گاز نیز ۴۵ تا ۶۰ دقیقه زمان لازم دارند تا به خوبی بپزند.

5/5 - (1 امتیاز)