برای اینکه میلیاردر شوید و آینده شما تضمین شود باید به قانون های باورنکردنی برای جذب ثروت عمل نمایید من با حوزه انواع پیاز وارد مسیر پولسازی شدم و درآمد بالایی بدست آوردم به شما نیز پیشنهاد میکنم به این قوانین عمل نمایید و متن زیر را بخوانید.
پیاز خشک
از پیاز خشک برای تهیه انواع رشته سوپ و آش می توان استفاده نمود همچنین برای تهیه غذاهای خورشتی نیز به کار می آید. پیاز خشک دارای مواد مغذی و کربنی و گوگردی می باشند که در هنگام استفاده در غذاهای گوشتی می تواند مواد به بوی خامی گوشت و مرغ را برطرف کند.
پیاز خشک شده را هم می توان سرخ نمود و هم به صورت خشک شده در غذا مخلوط کرد به دلیل آبگیری پیاز تمام ماهیت و خاصیت پیاز باقی است و خللی در ماهیت اصلی آن ایجاد نمی شود و در مقایسه با نوع پیاز سرخ شده می توان گفت پیاز خشک مناسب تر است چرا که چربی اضافه و روغن ترانس ندارد و سالم تر بوده و از کالری کمتری برخوردار است.
پیاز به دلیل بافت گوشتی آبداری که دارد نمیتواند فریز می شود چون حالت یخ زده آن قابل استفاده نمی باشد و باید دور ریخته شود گفته میشود برای تهیه پیاز خشک بیشتر از پیاز سفید استفاده می شود که دارای خواص و تندی بیشتری نسبت به نمونه های دیگری می باشد.
پیاز داغ
پیاز از آن دسته مواد غذایی می باشد که در تولید بسیاری از غذاهای ایرانی کاربرد دارد و قیمت خرید و فروش پیاز داغ با توجه به این که خانگی باشد یا به صورت منجمد شده تهیه کرده باشیم متفاوت است و همچنین خرید عمده این محصول مقرون به صرفه می باشد.
از پیاز داغ در طبخ بسیاری از غذاها استفاده می شود و به طور کلی باید گفت کمتر غذایی است که در آن پیاز داغ به کار نرفته باشد.
در غذاهایی مانند انواع آشها، حلیم بادمجان، کشک بادمجان و بسیاری از غذاهای دیگر مصرف دارد. پیاز داغ باعث خوشمزه تر شدن غذا می شود و فواید بی شماری نیز دارد چرا که پیاز جزو دسته سبزیجات است و در همه غذاهای خانواده ایرانی جایگاه خاصی دارد.
پیاز به شکلهای متفاوت مصرف می شود در انواع غذاها به شکل سرخ شده و حتی از آن برای تزئین روی آش استفاده می گردد و در بعضی جاها آن را به صورت خام همراه با غذا میل می کنند و در برخی موارد نیز در درست کردن انواع سالاد کاربرد زیادی دارد.
پیاز زرد
اکثر کشاورزان و کسانی که صیفیجات را کشت می کنند بر این باور هستند که فروش عمده پیاز زرد به نفع خریداران بوده و آنها می توانند با پرداخت هزینه کمتری نسبت به خرید جزئی محصولات خود را دریافت نمایند.
اکثر رستوران داران، فست فودیها و همچنین کسانی که برای تهیه غذا از خلال پیاز استفاده می کنند این محصول را به صورت عمده خریداری کرده و هزینه کمتری را پرداخت می کند.
همان گونه که از اسم پیاز زرد معلوم است این محصول دارای پوستی زرد بوده و داخل آن از لایه های بسیار منظم تشکیل شده است.
همچنین بسیاری از فست فودیها برای تهیه ناگت پیاز از آن استفاده می کنند و طعم این نوع پیاز به گونه ای است که بیشتر برای پخت خورشت و غذا استفاده می شود و زیاد مناسب جهت مصرف خام نمی باشد زیرا طعم آن شیرین بوده و دارای لعاب می باشد همچنین هر چه بیشتر در داخل خورشت به جوشد لعاب بیشتر و طعم بهتری به غذا می دهد.