آشپزی و تغذیه

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی زعفرانی خوشمزه

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی زعفرانی خوشمزه

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی زعفرانی خوشمزهآموزش آشپزی و دستور تهیه ته چین ساده با مرغمواد لازم ته چین مرغ ساده :≡: برنج :≡: 5 پیمانه :≡:  :≡: ماست :≡: 2 پیمانه :≡:  :≡: روغن :≡: ¾ پیمانه :≡:  :≡: زرده تخم مرغ :≡: 3 عدد :≡:  :≡: زعفران دم کرده :≡: به مقدار کافی :≡:  :≡: نمک و فلفل :≡: به مقدار کافی :≡: طرز تهیه ته چین مرغ ساده برای تهیه ته چین ابتدا برنج را خوب تمیز کرده و چند بار می شوییم، تا آب برنج کامل زلال شود و با...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه مرغ بریان فوق العاده خوشمزه بدون فر

آموزش کامل طرز تهیه مرغ بریان فوق العاده خوشمزه بدون فر

آموزش کامل طرز تهیه مرغ بریان فوق العاده خوشمزه بدون فرآموزش آشپزی و دستور تهیه مرغ بریان خوشمزه بدون فرمواد لازم برای مرغ بریان بدون فر مرغ  :¤:  ۱عدد (متوسط) نمک  :¤:  به میزان لازم کره :¤:  به میزان لازم زعفران  :¤:  به میزان لازم آبلیمو  :¤:  ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پیاز  :¤:  ۱عدد فلفل دلمه ای :¤:  ۱عدد پودر سیر :¤:  ۲ قاشق مرباخوری سیب زمینی  :¤:  به میزان لازم پوره گوجه فرنگی :¤:  نصف لیوانطرز تهیه مرغ بریان در ابتدا مرغ را ...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

آموزش کامل طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

آموزش کامل طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه با گوشت چرخ کردهآموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته قلقلی خوشمزه با گوشت مواد لازم برای کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده :: 300 گرم پیاز درشت :: 1 عدد متوسط و 1 عدد ریز آرد نخود چی :: 300 گرم نمک و فلفل و زرد چوبه :: به مقدار لازم آب :: به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن :: به مقدار لازم تخم مرغ :: 1 عدد گوجه :: دو عدد رب گوجه و غوره :: به مقدار لازم آبلیمو :: به مقدار لازمطرز تهیه کوفته قلقلی گوشت چرخ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی سادهآموزش تهیه دسر و دستور تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی مواد لازم شیر برنج ”  برنج :: 1 پیمانه (200گرم)  “ ”  شیر :: 2 لیتر  “ ”  گلاب :: ½ پیمانه  “طرز تهیه شیر برنج برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم. برنج را با مقداری آب حدود 2 تا 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد تا زودتر پخته شود. پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی می کنیم و برنج را با 2 لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود، بعد شیر ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سکنجبین سنتی خانگی خوشمزه با شکر برای کاهو

طرز تهیه سکنجبین سنتی خانگی خوشمزه با شکر برای کاهو

 طرز تهیه سکنجبین سنتی خانگی خوشمزه با شکر برای کاهوآموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت سکنجبین خوشمزه مواد لازم برای تهیه سکنجبین کاهو شکر :: 3 کیلو نعناع :: 2 کیلو سرکه :: 0.5 تا 1 پیمانه گلاب :: به میزان لازمطرز تهیه سکنجبین سنتی ابتدا شکر را با آب به اندازه کافی می جوشانیم و صاف می کنیم. نعناع را پاک کرده و می شوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته می کنیم و با نخ یا چوب می بندیم. سپس داخل شکر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. س...

ادامه مطلب

عکس های تزیین و زیباسازی پرتقال با طرح های مجلسی شب یلدا

عکس های تزیین و زیباسازی پرتقال با طرح های مجلسی شب یلدا

عکس های تزیین و زیباسازی پرتقال با طرح های مجلسی شب یلداعکس تزیین پرتقال به شکل نقاشی گل و سبزه و پروانهتصویر تزیین پرتقال برای با طرح آشیانه پرنده و خورشید تابانعکس های مدل تزیین پرتقال به شکل های جالب و خنده دار برای تولدتصویر تزیین پرتقال و سیب به شکل فردی عصبی و ناراحتعکس جالب و خلاقانه از تزیین پرتقال به شکل دوچرخه کوهستانتصویر تزیین پرتقال برای کودک با نقاشی های جالب و خلاقانهآموزش طرز تزیین پرتقال به شکل...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه زمستانی با شیر

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه زمستانی با شیر

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه زمستانی با شیرآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ذرت شیری خوشمزه مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت «« کره بی نمک :: 4 قاشق غذاخوری »» «« پیاز سفید شیرین :: نصف پیمانه »» «« ذرت تازه :: پیمانه »» «« شکر :: نصف قاشق غذاخوری »» «« شیر :: 2 الی 3 پیمانه »» «« جوز هندی رنده شده :: ¼ قاشق چایخوری »»طرز تهیه سوپ ذرت   یک ماهیتابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم نما...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه با سس

آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه با سس

آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه با سسآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ جو سفید خوشمزه مواد لازم سوپ جو سفید «« جو پوست گرفته :: 100 گرم »» «« آب گوشت :: 5 فنجان »» «« هویج :: 1 عدد »» «« خامه :: 30 گرم »» «« سس سفید :: 1 فنجان »» «« فلفل و نمک :: به میزان لازم »»طرز تهیه سوپ جو سفید بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت می گذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج رنده شده را اضافه ...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقوی

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مقویآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه مواد لازم سوپ هویج و زنجبیل هویج :: 500 گرم پودر زنجبیل :: 1 قاشق چایخوری جعفری و پیازچه ساتوری شده :: 2 فنجان پیاز خرد شده :: 1 عدد روغن زیتون یا روغن کنجد :: 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و یا عصاره مرغ :: به میزان لازم سیب زمینی خرد شده :: 1 عدد نمک و فلفل :: به میزان لازمطرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل ابتدا پیاز ، سیب زمینی و هویج های خرد ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کرم کارامل خانگی آماده ساده و خوشمزهآموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کارامل خوشمزه و مقوی مواد لازم برای کرم کارامل «« تخم مرغ :: ۵ عدد »» «« شکر :: ۲۲۰ گرم »» «« شیر :: نیم لیتر »» «« وانیل :: نصف قاشق مرباخوری »»طرز تهیه کرم کارامل در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید. برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ ش...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزهآموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه مواد لازم مسقطی شیرازی «« نشاسته :: نصف پیمانه »» «« آب :: 7 پیمانه »» «« شکر :: 3 پیمانه »» «« روغن مایع :: نصف پیمانه »» «« خلال بادام :: به مقدار لازم »» «« خلال پسته :: به مقدار لازم »» «« زعفران آب کرده :: به مقدار لازم »» «« گلاب :: 4 قاشق غذاخوری »» «« هل :: به مقدار لازم »»طرز تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را با 2 پیما...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامهآموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقویمواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی ×× شیر :: دو و نیم پیمانه ×× ×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: 200 گرم ×× ×× وانیل :: ¼ چایخوری ×× ×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ×× ×× شکر :: یک سوم پیمانه ×× ×× شکلات تلخ :: 100 گرم ××طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان د...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو با قارچ

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو با قارچ

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو با قارچآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ضد سرماخوردگی مخصوص دکتر مانو مواد لازم برای سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو «« روغن زیتون :: 2 قاشق سوپ خوری »» «« پیاز :: 1 عدد متوسط خرد شده »» «« سیر :: 2 بوته له شده »» «« گل کلم :: 1 عدد کوچک ریز شده »» «« آب مرغ :: 5 فنجان »» «« قارچ دکمه ای سفید :: 150 گرم درشت خرد شده »» «« گشنیز تازه :: 1 فنجان خرد شده »» «« پونه کوهی برای تزیین :: به میزان لازم ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج خوشمزه و مجلسیآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ سیب زمینی و هویج خوشمزهمواد لازم برای سوپ سیب زمینی و هویج «« سیر :: 3 حبه »» «« پیاز :: ½ عدد »» «« هویج :: ½ عدد »» «« گوجه فرنگی :: 1.5 عدد »» «« فلفل دلمه ای قرمز :: ½ عدد »» «« سیب زمینی متوسط :: 1 عدد »» «« آب مرغ :: 1 پیمانه »» «« برگ بو :: به مقدار لازم »» «« فلفل قرمز :: به مقدار لازم »» «« آویشن و جعفری :: به مقدار لازم »» «« نمک و فلفل :: به م...

ادامه مطلب

آموزش کامل طرز تهیه فرنی سیب خوشمزه و سالم برای کودک

آموزش کامل طرز تهیه فرنی سیب خوشمزه و سالم برای کودک

آموزش کامل طرز تهیه فرنی سیب خوشمزه و سالم برای کودکمواد لازم برای فرنی سیب «« نشاسته :: 3 قاشق چایخوری »» «« آب سیب :: 3/1 پیمانه ( 80 میلی لیتر ) »» «« آب جوش سرد شده :: 3/1 پیمانه ( 80 میلی لیتر ) »»طرز تهیه فرنی سیب تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به جوش آورید . به مدت 2 دقیقه آن را به صورت در بسته بجوشانید تا غلیظ شود . دقت داشته باشید که فرنی در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه...

ادامه مطلب