خانه » آشپزی و تغذیه » دسر و پیش غذا » آموزش کامل طرز تهیه کرم کاستارد با ژله یک دسر خوشمزه و مجلسی

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کرم کاستارد با ژله یک دسر خوشمزه و مجلسی

تاریخ انتشار : 21 شهریور 1395 - 10:08

آموزش کامل طرز تهیه کرم کاستارد با ژله یک دسر خوشمزه و مجلسی

کرم کاستارد,طرز تهیه کرم کاستارد,دستور درست کردن کرم کاستارد,پودر کرم کاستارد

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کاستارد با ژله خوشمزه و مجلسی

مواد لازم کرم کاستارد با ژله

شیر :•: 5 لیوان

شکر :•: 5 قاشق غذاخوری

پودر ژله ی آماده :•: یک بسته

پودر کاستارد :•: 4 قاشق غذاخوری

ترامیسو,طرز تهیه ترامیسو,تیرامیسو شف طیبه,تیرامیسو چیست,دسر تیرامیسو ایرانی

کرم کاستارد با ژله,کرم کاستارد وانیلی,کرم کاستارد شکلاتی,کرم کاستارد آماده,کرم کاستارد با میوه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کاستارد با ژله خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کرم کاستارد و ژله

ابتدا پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد می ریزیم و آنقدر بهم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود ، سپس چهار لیوان باقیمانده از شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

پودر کاستارد حل شده در شیر سرد را به همراه شکر به شیر داغ اضافه می کنیم و حدود یک ربع مرتب به هم می زنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. میزان شکر مصرفی بسته به ذائقه شما می تواند بیشتر یا کمتر باشد.

وقتی کرم کاستارد سرد شد ، آنرا در ظرفی می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را ببندد. پودر ژله را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

ژله ای را که آماده کرده ایم بعد از سرد شدن کرم کاستارد ، روی آن می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله هم بسته شود. تزیین این دسر به شما بستگی دارد می توانید در لیوان یا قالب های مختلف دسر خود را تزیین کنید.

ژله خرده شیشه,طرز تهیه ژله خرده شیشه,ژله خرده شیشه شفاف,ژله خرده شیشه با پور ژلاتین

آموزش کامل طرز تهیه کرم کاستارد با ژله یک دسر خوشمزه و مجلسی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم