خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : 4 آبان 1396 - 8:20

آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

خورشت آلو اسفناج,طرز تهیه خورشت آلو اسفناج,دستور پخت خورشت آلو اسفناج

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه

مواد لازم خورشت آلو اسفناج

گوشت گوسفند یا سینه مرغ :•: نیم کیلوگرم

پیاز داغ :•: 2 قاشق سوپخوری

اسفناج :•: 1 کیلو گرم

آلو برقانی :•: 150 گرم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

آبلیمو یا آب نارنج :•: به میزان لازم

خورش قیمه سیب زمینی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,دستور پخت خورشت قیمه مجلسی

خورشت آلو اسفناج خوشمزه,خورشت آلو اسفناج مجلسی,خورشت آلو اسفناج با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را به اندازه گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم ، سپس آنرا می شوییم و در قابلمه کمی تفت می دهیم.

پس از آن دو لیوان آب ، پیاز داغ و آلو برقانی را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. اسفناج را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

بعد از اینکه اطمینان حاصل کردیم گوشت پخته است ، اسفناج را به آن اضافه می کنیم و با ادویه ، نمک ،  فلفل و آبلیمو خورشت آلو اسفناج را مزه دار می کنیم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت مان به خوبی جا بیفتد.در پایان خورش را در ظرف مناسب می کشیم و با برنج سرو می کنیم.

خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورشت کرفس,خورشت کرفس مجلسی

آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم