خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص

تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۹:۲۱

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل

مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: 250 گرم

آرد کاملا سفید :•:  750 گرم

نمک :•: یک قاشق چایخوری

آب ولرم :•: به مقدار لازم

کره :•: 250 گرم

شیر :•: 1 فنجان

تخم مرغ :•: 2 عدد

شکر :•: 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع :•: 3 قاشق سوپخوری

مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری

شیرینی دونات,طرز تهیه شیرینی دونات کاکائویی,دستور پخت شیرینی دونات

شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لا,شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لایه,درست کردن شیرینی دانمارکی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل

طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی

در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.

خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر 15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد. سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.

بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم.

بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی دانمارکی خانگی,شیرینی دانمارکی در خانه,شیرینی دانمارکی در منزل

مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا آرد گندم :•: 2 قاشق سوپخوری

شیر :•: 5/1 فنجان

کره :•: 50 گرم

شکر :•: نصف فنجان

زرده تخم مرغ :•: یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم

شیرینی نخودچی , طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه , دستور تهیه شیرینی نخودچی با فر

شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی شف طیبه

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

ابتدا زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 3.99 ( 76 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ