خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص
بروز شده در 21 شهریور 1395 ساعت 09:21

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل

مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: 250 گرم

آرد کاملا سفید :•:  750 گرم

نمک :•: یک قاشق چایخوری

آب ولرم :•: به مقدار لازم

کره :•: 250 گرم

شیر :•: 1 فنجان

تخم مرغ :•: 2 عدد

شکر :•: 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع :•: 3 قاشق سوپخوری

مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری

شیرینی دونات,طرز تهیه شیرینی دونات کاکائویی,دستور پخت شیرینی دونات

شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لا,شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لایه,درست کردن شیرینی دانمارکی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل

طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی

در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.

خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر 15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد. سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.

بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم.

بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی دانمارکی خانگی,شیرینی دانمارکی در خانه,شیرینی دانمارکی در منزل

مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا آرد گندم :•: 2 قاشق سوپخوری

شیر :•: 5/1 فنجان

کره :•: 50 گرم

شکر :•: نصف فنجان

زرده تخم مرغ :•: یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم

شیرینی نخودچی , طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه , دستور تهیه شیرینی نخودچی با فر

شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی شف طیبه

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

ابتدا زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.03 ( 63 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم