خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : 16 مهر 1396 - 15:39

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh \g,

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم لوبیا پلو

لوبیا سبز :•: ۵۰۰ گرم

گوشت قرمز یا گوشت مرغ :•: ۵۰۰ گرم

برنج :•: ۴ پیمانه

پیاز :•: ۱ عدد

روغن مایع :•: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :•: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین :•: به میزان لازم

زعفران دم کرده :•: به میزان دلخواه

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو خوشمزه,لوبیا پلو با گوشت تکه ای,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو با مرغ,loobia polo

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت تکه ای

طرز تهیه لوبیا پلو

برای تهیه لوبیا پلو مجلسی ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم. پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود.

گوشت ( تکه ای یا چرخ شده و یا گوشت مرغ ) را همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید،

سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد. لوبیا سبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

در اواخر پخت گوشت ، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم.

در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛

چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم.

برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی لوبیاپلو بریزید و اجازه دهید پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.

لوبیا پلو را می توانید با گوشت چرخ کرده هم تهیه کنید به این صورت گوشت ها به صورت کوفته قلقلی سرخ نمایید به لوبیا پلو اضافه کنید.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. خدا خیرتون بده .عالی بود لوبیا پلوتون

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم