آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ
آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت و مرغ آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت چرخ کرده را برای شما آماده کرده ایم. . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید. مواد لازم لوبیا پلو لوبیا سبز ۵۰۰ گرم گوشت قرمز یا گوشت مرغ ۵۰۰ گرم برنج ۴ پیمانه […]

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت و مرغ

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh g,

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت چرخ کرده را برای شما آماده کرده ایم. . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.

مواد لازم لوبیا پلو
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
گوشت قرمز یا گوشت مرغ۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد
روغن مایعبه میزان لازم
رب گوجه فرنگیبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
دارچینبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان دلخواه

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو خوشمزه,لوبیا پلو با گوشت تکه ای,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو با مرغ,loobia polo

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت تکه ای

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

برای تهیه لوبیا پلو مجلسی ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم. پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود.

گوشت ( تکه ای یا چرخ شده و یا گوشت مرغ ) را همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید،

سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد. لوبیا سبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

در اواخر پخت گوشت ، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم.

در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛

چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم.

برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی لوبیاپلو بریزید و اجازه دهید پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.

لوبیا پلو را می توانید با گوشت چرخ کرده هم تهیه کنید به این صورت گوشت ها به صورت کوفته قلقلی سرخ نمایید به لوبیا پلو اضافه کنید.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

همچنین ببینید : استانبولی پلو » باقالی پلو » خورش لوبیا » خوراک لوبیا

4.5/5 - (342 امتیاز)