خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر

آموزش طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر

تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴

آموزش طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر

ترشی آلبالو,طرز تهیه ترشی آلبالو,ترشی آلبالو خشک,ترشی آلبالو با شکر

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی آلبالو در منزل

مواد لازم برای ترشی آلبالو

« آلبالوی تازه یا آلبالوی خشک :•: 1 کیلو »

« سرکه :•: به مقدار لازم »

« نمک :•: 1 قاشق غذاخوری »

« شکر :•: 1 قاشق چایخوری »

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

ترشی آلبالو,طرز تهیه ترشی آلبالو,ترشی آلبالو خشک,ترشی آلبالو با شکر

طرز تهیه ترشی آلبالو

ابتدا آلبالوها را پاک کرده و تمیز می شوییم و می گذاریم تا آب آن کاملا خشک شود. درون شیشه ریخته و به مقداری که سرکه روی آلبالوها را کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر به آن افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد.

یک قاشق مرباخوری شکر کافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم می کند. این ترشی برای تزیین سفرهای میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد و اصطلاحا جزو ترشی های مجلسی محسوب می شود.

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

آموزش طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 3.94 ( 17 رای )

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ