خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانی

آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانی

تاریخ انتشار : 22 مهر 1396 - 9:58

آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانی

ترش کباب,طرز تهیه ترش کباب,دستور پخت ترش کباب,ترش کباب رشتی,ترش کباب گیلانی,ترش کباب مازندرانی

آموزش آشپزی و دستور پخت ترش کباب خوشمزه رشتی

مواد لازم ترش کباب

گوشت راسته یا سینه مرغ :•: 350 گرم

گردوی آسیاب شده :•: 50 گرم

رب انار :•: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

نمک :•: به مقدار لازم

پیاز بزرگ :•: 1 عدد

چوچاق و جعفری :•: 2 قاشق غذاخوری

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده,دستور پخت کباب کوبیده

ترش کباب,طرز تهیه ترش کباب,دستور پخت ترش کباب,ترش کباب رشتی,ترش کباب گیلانی,ترش کباب مازندرانی

آموزش آشپزی و دستور پخت ترش کباب خوشمزه رشتی

طرز تهیه ترش کباب

برای تهیه کباب ترش ابتدا گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده و تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید.

روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود.

نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.

در صورتی که می خواهید با گوشت مرغ ترش کباب درست کنید باید با حرارت بسیار کم اقدام به کباب کردن مرغ ها کنید تا کاملا مغز پخت شود و رویش هم نسوزد .

برای تزیین ترش کباب می توانید از لیمو و گوجه فرنگی کباب شده استفاده نمایید. این کباب بیشتر در شمال کشور تهیه می شود و فقط با گوشت قرمز تهیه نمی شود.

برخی این کباب را مانند جوجه کباب تهیه می کنند که با طعم ترشش تجربه ای به یادماندنی خواهد شد.

کباب ترکی خانگی , طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ , دستور پخت و مواد لازم کباب ترکی خوشمزه

آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم