خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل

آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل

تاریخ انتشار : 28 دی 1396 - 12:14

آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل

فلافل,طرز تهیه فلافل,دستور پخت فلافل,فلافل خانگی,فلافل ساده,فلافل بندری

آموزش آشپزی و دستور پخت فلافل اهوازی ساده خوشمزه و ترد خانگی

مواد لازم فلافل ساده

نخود خیس شده :•: 500 گرم

سیر :•: 4 حبه

آرد نخودچی :•: 2 قاشق غذاخوری

نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه :•: به میزان لازم

لازانیا قارچ و گوشت,طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل,لازانیا خانگی بدون فر

فلافل,طرز تهیه فلافل,دستور پخت فلافل,فلافل خانگی,فلافل ساده,فلافل بندری

آموزش آشپزی و دستور پخت فلافل بندری ساده خوشمزه و ترد خانگی

طرز تهیه فلافل خوزستانی بندری

برای تهیه فلافل آبادانی نخود را از قبل 48 ساعت درون آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس آبکش کنید ،

وقتی که آبش بصورت کامل تمام شد به همراه چند حبه سیر 2 الی 3 بار چرخ می کنیم ( باید آنقدر چرخ کنیم تا نخود ها صاف شود ) .

برای نیم کیلو نخود 2 الی 3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه می کنیم . میزان نمک ، فلفل و ادویه های دیگر به شما بستگی دارد.

بهتر است از فلفل بیشتری استفاده کنید ، چون فلافل خوزستانی یک غذای تند محسوب می شود.

در انتها هم در ظرفی گود روغن ریخته و به اصطلاح فلافل ها را در حمام روغن داغ سرخ می کنیم تا خوب ترد و پفکی شوند.

توجه داشته باشید زیر روغن را خیلی کم کنید تا فلافل ها پفکی و کاملا مغز پخت شوند و داخلشان خام نباشد.

به همراه فلافل می توانید سمبوسه هم تهیه کنید ، این دو غذا همیشه مکمل هم هستند.

در برخی مناطق مخصوصا جنوب کشور در کنار فلافل بادمجان و سیب زمینی سرخ شده هم سرو می شود.

کوبه لبنانی,طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه,دستور پخت و مواد لازم کبه لبنانی

آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم